Torturile personalizate sunt realizate de catre Cristine.ro pentru orice eveniment din Bucuresti

BUCURESTI - 18 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Torturile personalizate pot incununa orice eveniment, fie ca este vorba despre o nunta, botez sau despre o zi de nastere.

Torturile personalizate sunt realizate de catre Cristine.ro pentru orice eveniment din Bucuresti

Cristine.ro este o cofetarie online ce ofera clientilor sai si viitorilor clienti preparate delicioase din ingrediente naturale. Pe langa torturile personalizate, Cristine de Casa va pune la dispozitie si: prajituri, produse de patiserie, dulciuri de post si multe altele, de asemenea, aceasta cofetarie realizeaza si candy bar-uri potrivite evenimentelor gradioase.

Deserturile principale ale unei petreceri, torturile personalizate pentru petrecerile din Bucuresti vor fi cele ce ii vor suprinde pe pofticiosi, datorita gustului si, in mod special, al design-ului, care va fi realizat de catre Cristine.ro conform celor mentionate de dumneavoastra. In plus, Cristine.ro va folosi ingredientele pe care vi le doriti in interiorul tortului pesonalizat.

Cofetaria online Cristine.ro este recunoscuta pentru atentia deosebita pe care o ofera fiecarui detaliu al preparatelor delicioase, iar pasiunea este cea care ii indruma imaginatia atunci cand realizeaza torturile personalizate, si nu numai.

Torturile personalizate conform imaginatiei clientului

Tortul personalizat este realizat de Cristine.ro exact conform imaginatiei clientului. Fie ca va doriti un anumit design, fie ca va doriti anumite ingrediente, cofertaria online Cristine.ro va realiza totul mult visat de dumneavoastra.

Un astfel de tort personalizat pe care Cristine de Casa il va realiza si va marca evenimentul grandios intr-un mod delicios pe care oaspetii il vor adora.

Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa alegeti torturile personalizate realizate de cofetaria online Cristine.ro:

• Decorul – elementele decorative, precum figurinele sau literele, sunt cele ce vor contribui la un aspect profesionist realizat in functie de gusturile si dorintele clientilor ce aleg Cristine de Casa

• Ingredintele – acestea sunt proaspete si naturale si vor realiza un tort delicios

• Dorintele clientului sunt respectate – nu in ultimul rand, aceasta cofetarie isi pune imaginatia la dispozitia clientilor, iar cerintele, dorintele si gusturile clientului sunt respectate cu exactitate.

Rezultatul va fi unul delicios, insa, mai presus de toate, originalitatea va fi esenta torturilor personalizate pe care Cristine.ro le realizeaza. Combinatia armonioasa intre acestea va reprezenta punctul forte al oricarui tort personalizat. Alegand cofetaria Cristine.ro veti avea siguranta ca desertul principal al petrecerii dumneavoastra va uimi invitatii.

Torturi personalizate pentru toti copiii mari si mici

Evenimentele importante ale vietii sunt cele ce vor ramane in amintire, de aceea aceasta cofetarie online pune pasiune si suflet in realizarea torturilor personalizate pentru petrecerile din Bucuresti nu nu numai, iar atentia oferita fiecarui detaliu in parte duce la un rezultat coplesitor.

Pentru toti cei care inca ascund un suflet de copil, Cristine de Casa realizeaza torturi personalizate in conformitate cu dorintele si cerintele clientilor si ale viitorilor clienti.

Bucurati-va de evenimentele grandioase si incununati fericirea pe care o traiti cu unul dintre torturile penrsonalizate realizate de Cristine.ro.
Pe site-ul oficial Cristine.ro veti regasi poze cu torturile personalizate realizate pana acum si multe alte informatii. De asemenea, aceasta cofetarie online va pune la dispozitie si numarul de telefon: 0744 639 301 pe care il puteti utiliza in cazul in care va doriti un tort personalizat. Daca aveti nelamuriri, intrebari sau sugestii puteti trimite si e-mail la adresa: contact@cristine.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/torturile-personalizate-sunt-realizate-de-catre-cristine-ro-pentru-orice-eveniment-din-bucuresti