SEO monitor – câștigătorul premiului „Web Agenția Anului în e-commerce”

BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

București, 06 noiembrie 2012. SEO monitor, unul dintre principalii jucători de pe piața de promovare pe motoarele de căutare, a fost votat Web Agenția anului în e-commerce.

WEB AGENTIA ANULUI E-COMMERCE

Echipa SEO monitor

Premiul a fost acordat pe baza voturilor magazinelor online participante în cadrul celei de-a VII-a ediții a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), cel mai important eveniment de comerț electronic din România.

SEO monitor este o agenție specializată în promovarea pe motoarele de căutare ce a adus pe piață un serviciu revoluționar și o platformă ce permite companiilor să își monitorizeze performanțele în mediul online, să se afirme pe această piață și să genereze noi oportunități de afaceri. Inovația adusă de SEO monitor a fost rapid remarcată și, în putin timp de la lansarea oficiala pe piata ca si agentie SEO, portofoliul de clienți cuprinde companii de renume precum: TinaR, Elefant.ro, Farmaciile Catena, Mercador.ro, BestJobs.

SEO monitor a cunoscut o creștere exponențială în ultimul an..Practic, iar cererea pentru noi proiecte continuă să ne depășească așteptările. Faptul că reușitele acestui an ne-au fost confirmate printr-un premiu atât de prestigios ne onorează și ne motivează să coninuăm să inovăm și să aducem rezultatele așteptate în toate proiectele în care ne implicăm”, a declarat Cosmin Negrescu, General Manager, SEO monitor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-monitor/seo-monitor-ctigtorul-premiului-web-agenia-anului-n-e-commerce