Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Tehnologie, Turism

Cel mai longeviv targ de yachturi , ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show , se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi

Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Atat expozantii cat si sponsorii evenimentului promit 5 zile de distractie, eleganta si emotie pentru a sarbatori asa cum se cuvine Romanian Boat Show 2012 - care marcheaza anul acesta 7 ani de la prima editie.

Distribuitorul de ambarcatiuni Neptun Yacht, expune in cadrul Romanian Boat Show, un yacht de renume international. Este vorba de modelul Endurance 41 care a a ridicat conceptul de “offshore class” la cote inalte, devenind un punct de referinta pentru intreg sectorul nautic.

Valoarea yachtului Endurance 41, cu tot cu accesorii, este de peste 500.000 de euro. intre 23 si 25 mai, toti cei care vor sa admire aceasta capodopera a ambarcatiunilor sport, o pot face vizitand Romanian Boat Show in Piata Constitutiei.

Programul de vizitare este: miercuri - de la ora 12:00 la ora 20:00, si de joi pana duminica - de la ora 10:00 la ora 20:00.

Pretul unui bilet este de 15 Ron. Pentru invitatii gratuite va invitam sa contactati organizatorii pe email la info@romanianboatshow.ro.

Sponsori eveniment: Tiriac Auto, True Tonic, Metaxa Sun Tonic, The Harbour, Borsec, Peroni si Hotel Golden Tulip.

Parteneri media: Adevarul, Forbes, Catavencii, Zile si Nopti, Spectacular TV, Phoenix, Metropotam, Wall Street, Yachting Pleasure, YachtExpert, Nautiq, MotorXpert, AutoExpert, My Bucharest Guide.

Un eveniment organizat de Set Events si recomandat de Radio Guerrilla.