Aparate de cafea de la Automate Lidia Company

Sibiu - 18 februarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Inca de la apatritia cafelei, lumea incepea sa isi construiasca un adevarat ritual in ceea ce privea bautul acesteia de dimineata. Dar odata cu evolutia lumii, oamenii sunt din ce in ce mai grabiti, astfel ca acel ritual de dimineata, in care isi beau cafeaua, a inceput sa se piarda, in acest fel disparand si aroma acelei licori magice.

automat cafea

automat cafea

Pentru a veni in ajutorul iubitorilor de cafea, compania Rheavendors a decis sa le ofere acestora cea mai practica solutie pentru aceia care sunt mereu in miscare.

Avand o istorie de peste 50 de ani, compania Rheavendors si-a inceput activitatea cu distribuirea de aparate pentru bomboane in cele mai importante institutii ale marilor orase. Din acel moment, Rheavendors a devenit primul producator italian ce realizeaza o gama intreaga de automate pentru bauturi calde, reci si pentru gustari.

Si pentru ca lumea era mereu in schimbare, compania a decis sa isi extinda domeniul de activitate si in alte tari, astfel ca 2008 a luat fiinta firma Automate Lidia Company, care este totodata partenerul autorizat in Romania al automatelor Rheavendors, originale din Italia. AUTOMATE-LIDIA-COMPANY SRL Colaboreaza in Romania cu KRAFT, ALISCA VENDING, YOPI TRANSILVANIA si cu alti Operatori de Automate Vending.

Pentru ca se doreste ca reprezentantii companiei sa le ofere clientilor si colabratorilor sai doar produse profesionale, acestia ii asigura faptul ca, compania acopera o larga varietate de sortimente, de la automate pentru cafea, apa, suc sau snacks-uri.

Totodata produsele puse la dispozitia clientilor ofera cel mai bun raport calitate-pret, precum si o buna ergonomie si fiabilitate, asigurand astfel calitatea exceptionala a produselor oferite.

Este de retinut faptul ca gama companiei de automate cucereste noul mileniu prin performante dar mai ales prin calitatea aparatelor. Totodata mai cucereste prin seriile noi de aparate care revolutioneaza din nou principiile clasicelor dozatoare, fiind complet utilitate, oferind astfel un gust mai rafinat al produsului preparat, dar mai ales si un bun raport in ceea ce priveste calitatea versus pretul produselor.

Deoarece se doreste ca Automate Lidia Company sa fie cat mai aproape de toti iubitorii de cafea, si nu numai, este extrem de important faptul ca acestea pot fi plasate in diferite spatii publice, precum primarii, scoli, licee, facultati, diferite institutii ale statului, ca sedii de politie, judecatorii, dar si in spitale, sau cladiri de birouri, dar si in multe alte sedii sau institutii, fie ele private sau publice.

Oferta companiei pentru clientii si colaboratorii sai in aceasta perioada consta in faptul ca cei care achizitioneaza doua aparate de cafea primesc gratuit un sistem de plata automat.

Infatisarea noilor automate Rheavendors imbina ergonomia cu functionalitatea dand un nou sens ospitalitatii printr-o inegalabila capacitate de anticipare si de preintampinare a nevoilor clientilor nostri.

Datorita profesionalismului cu care isi trateaza clientii, compania a crescut gradual devenind lider incontestabil pe piata de profil si extinzandu-se in intreaga lume, asigurand asadar faptul ca automatele sale sunt cele mai bune si mai profesionale de pe piata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/aparate-de-cafea-de-la-automate-lidia-company