Cadouri corporate de la Emova

BUCURESTI - 13 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri

Emova face parte din trustul Cheque Dejeuner, asadar dintr-o generatie a cadourilor ce pot fi oferite partenerilor de afaceri, colegilor, cunostintelor si nu numai, cu scopul de a petrece experiente rafinate si inedite.

Datorita faptului ca din ce in ce mai multi utilizatori apreciaza serviciile oferite de Cheque Dejeuner Romania, trustul este intr-o continua expansiune si pregatit totodata, oricand sa-si diversifice activitatea in spiritul valorilor pe care le promoveaza. Tocmai din acest motiv, toti cei interesati de serviciile noastre, vor putea accesa site-ul oficial emova.ro pentru mai multe informatii.

logo emova

logo emova

Cine poate primi aceste pachete Emova?

Aveti aici cateva exemple de operatiuni la care Emova va poate fi alaturi: marketing si promovare, recompensa si fidelizarea clientilor, cadouri corporate de 8 Martie, Valentine’s Day, Paste, Craciun, stimularea vanzarilor prin echipa proprie sau prin distribuitori, premii de merit pentru salariati si nu numai. Emova iti pune la dispozitie peste 50 de pachete inedite, pentru partenerii tai si nu numai, din care, fiecare poate sa decida destinatia, in functie de placeri, dorinte sau idei. Odata primit un astfel de cadou, acesta are libertatea de a alege dintre: o masa la unul din cele mai prestigioase restaurante bucurestene, servicii premium la un hotel de 4 stele, un curs de gastronomie, degustari de vinuri sau un pachet cu delicatese culinare. Ulterior trebuie stabilita perioada si cu cine vrea sa se bucure de acest cadou, deoarece Emova se preteaza pentru 1, 2 sau 3 persoane. De asemenea, beneficiarii cadorurilor Emova mai pot opta si pentru kiturile cadou in functie de buget si ma refer aici la kit-ul Bronze, Dilver, Gold si kit-ul Platinium, dar si pentru sejururi.

Alege un cadou original! Emova este intotdeauna o surpriza placuta pentru fiecare! Emova aduce mereu zambetul pe buzele oamenilor, asadar nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a face un om fericit. In ceea ce privesc furnizorii, trebuie sa stii ca echipa Emova este responsabila de selectia celor mai prestigiosi, pentru ca beneficiarul sa se bucure intr-adevar de satisfactia unui cadou special si exclusivist.

Emova ofera cele mai captivante pachete corporate pentru partenerii de afaceri, asadar ai ocazia sa-i surprinzi intr-un mod placut, oferindu-le un pachet cu experiente Premium. Ofera ceva elegant si lasa-i sa aleaga cand, unde cu cine si de ce servicii sa se bucure.Performantele unei afaceri au intotdeauna nevoie de un factor stimulator, tocmai din acest motiv Emova este o solutie de business la inaltimea asteptarilor fiecaruia, oferind o selectie exclusiv de servicii Premium, un ambalaj elegant ce poate fi personalizat la cerere, valoarea cadoului, respectiv a voucherului din kit nu va fi marcata, ceea ce da eleganta gestului dumneavoastra si flexibilitate maxima oferita beneficiarului.Indiferent ca vrei sa faci un cadou cu o ocazie speciala sau pur si simplu vrei sa surprinzi intr-un mod placut, Emova te invita sa indraznesti, sa experimentezi, sa te rasfeti si sa te lasi sedus de experientele noastre.

Emova face parte dintr-o noua generatie de cadouri, care ofera beneficiarului un univers de experiente rafinate si inedite, concurand puternic cu cadourile clasice (cravata, parfum, bijuterii, o sticla de vin etc.).