Ce functioneaza acum in eCommerce? Afla raspunsul la Gomag Virtual Summit 2019

Baia Mare - 9 septembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Gomag Virtual Summit la cea de-a III-a editie - Start Inscrieri 2019

Ca in fiecare an la inceput de septembrie, echipa Gomag deschide inscrierile la Gomag Virtual Summit. Cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania a ajuns la cea de-a III-a editie.

Gomag Virtual Summit 2019 are loc pe 24-25-26 septembrie, intr-un eveniment 100% online, 100% gratuit.

gomag virtual summit

gomag virtual summit

La final de luna, esti invitat sa participi la 3 zile ticsite de strategii si informatii de calitate pentru oameni de afaceri online, antreprenori, oameni de marketing, angajati ai magazinelor online, studenti sau, pur si simplu, pasionati de eCommerce & marketing.


Agenda Gomag Virtual Summit 2019


Anul acesta, evenimentul se desfasoara intr-un nou format, cu accent pe interactiunea directa cu speakerii si mai multe oportunitati pentru participanti.


In fiecare zi de summit vor avea loc 4 sesiuni video live cu speakeri alesi pe spranceana, fapt ce aduce in sine un avantaj major: participantii vor putea sa adreseze intrebari direct speakerilor, sa le ceara sfaturi si solutii pentru problemele cu care se confrunta si au mai mult timp rezervat pentru Q&A.


Potentialele intrebari pot fi trimise si ca raspuns la email-ul de confirmare, pentru ca echipa Gomag sa gestioneze mai bine discutiile cu speakerii care vor inregistra sesiunile dinainte (pe langa cei 12 live).


Toate cele 3 zile de summit sunt dedicate cresterii afacerilor online, prin diverse strategii si planuri de marketing dar si instrumente eficiente, recomandate de invitati.


Speakeri invitati la Gomag Virtual Summit 2019


Lista speakerilor invitati la Gomag Summit va cuprinde anul acesta peste 12 nume celebre in industria comertului online dar si in lumea antreprenorilor.


Ii recomanda experienta de ani de zile, afacerile pe care le-au construit de-a lungul timpului si rezultatele pe care le-au castigat, fie in propriile afaceri, fie pentru business-urile mari de care se ocupa. 


Sunt specialisti in marketing si vanzari, SEO, optimizarea structurilor de lucru, dezvoltarea de afaceri de la 0 la milioane de euro, Social Media Marketing, strategii PPC & Ads; si la Gomag Virtual Summit 2019, vor fi disponibili sa discute cu fiecare participant, sa raspunda la intrebari si sa povesteasca despre lucruri si situatii reale de business, pentru cresterea unei afaceri de succes.


O parte dintre cei prezenti pe scena virtuala a evenimentului sunt: Razvan Acsente (Digital Commercial Manager @Vodafone), Marian Hurducas (Fondator @HURDUcast), Catalin Matei (Fondator @Increase Media), Vlad Nita (Fondator @DoAds), Lucian Cramba (Co-Fondator @Beez), Adrian Cioroianu (Fondator @AC KNOWLEDGE), Vlad Diaconu (Fondator @theStartups.eu), Cosmin Costea (Digital Strategy Director @COSTEAconsulting), Horia Neagu (Fondator @Napoleon.Digital).


Si multi altii. Sesiunile video vor fi moderate de catre Cosmin Daraban, CEO si Co-fondator la Gomag.

Subiectele sesiunilor live si lista completa a speakerilor se afla in curs de completare.

Vrei sa participi si tu la Gomag Virtual Summit 2019? Inscrie-te acum pe pagina evenimentului!


Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, platforma pe care vand peste 900 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower.ro, ProduseCosmetice.ro, PentruAnimale, NeaKaisa, Borealy, SportPartner, VitaPlus, AutoHut, Haine De Vis, Polti.ro si multi altii.


Avantajele ce ii diferentiaza de concurenta sunt functionalitatile native in platforma ce permit gestionarea comenzilor si a produselor in cateva minute dar si GoBots, singurii roboti pentru automatizare creati intr-o platforma romaneasca. 


Inregistreaza-te acum summit.gomag.ro.