Mira Kids: locul cu idei pentru cresterea copilului

BUCURESTI - 18 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Vesti bune pentru proaspetii parinti! MiraKids.ro, un magazin online deschis recent, le da parintilor o mana de ajutor pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului lor. Pe site gasiti atat articole distractive pentru copii - jucarii si jocuri de tot felul, dar si hainute, biberoane, carucioare etc. - toate menite sa ii ajute pe parinti in primi ani de viata ai micutilor lor.

MiraKids.ro

MiraKids.ro

Cu toate ca joaca este foarte importanta pentru copii, fiind o modalitate distractiva de socializare si invatare, este absolut necesar ca parintii sa le ofere copiilor jucariile care le vor cataliza dezvoltarea si interesul pentru tot ce ii inconjoara. Din acest motiv, pe MiraKids.ro gasesti doar jucarii pentru copii distractive dar si educative. Colectiile LEGO ajuta la dezvoltarea creativitatii copilului si a abilitatilor de a urma un model dat, seturile de creatie fac apel la imaginatia copiilor si ii recompenseaza cu un produs creat de ei, in timp ce jucariile pentru exterior le dezvolta capacitatile fizice. Acestea sunt doar cateva dintre categoriile de jucarii pentru copii disponibile pe MiraKids.ro.

Pe langa solutiile de joaca mentionate mai sus, tot acolo puteti sa gasiti articole care o sa va faca viata de parinte mai usoara. Categoria de puericultura (ramura a medicinei care se ocupa cu metodele si mijloacele de crestere si de dezvoltare armonioasa a copiilor in primii ani de viata) cuprinde numeroase elemente pentru hranirea bebelusilor, plimbarea lor si dezvoltarea lor fizica completa. Asadar, veti gasi acolo diverse accesorii pentru hranirea bebelusilor, scaune, carucioare si premergatoare etc. Cu toate aceste articole veti trece mai usor peste etapele dificile din dezvoltarea oricarui bebelus: alaptarea, trecerea la hrana solida, primii pasi, renuntarea la suzeta si biberon etc. Si tot cu ajutorul lor ii veti oferi copilului niste obiceiuri sanatoase cu care va creste si pe care le va adopta ulterior cand va fi mai mare.

Acestea sunt principalele ramuri pe care magazinul MiraKids.ro le dezvolta, insa categoriile sunt mai multe si mai diverse. Astfel, tot aici gasiti si hainute si costumatii pentru copii de toate varstele. Cu un singur click ajungeti intr-un magazin unde gasiti tot ce ii trebuie copilului vostru - accesati site-ul MiraKids si intrati intr-un loc care pune accent pe cresterea copilului.