Promotie de primavara la 2E PROD!

Alexandria - 16 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Primavara are semne bune de fiecare data. Ea este simbolul renasterii, a unor noi inceputuri. Si cum mai bine sa sarbatorim noile inceputuri decat printr-o promotie generoasa? Este si cazul producatorului de uleiuri presate la rece extravirgine, 2E PROD. Acestia au pregatit o promotie foarte avantajoasa pentru toti cei care plaseaza comenzi pe site-ul lor.

promotia primaverii la 2e prod

promotia primaverii la 2e prod

Uleiurile presate la rece extravirgine sunt cele mai sanatoase uleiuri si cele care pastreaza toti nutrientii continuti in materia prima, si anume semintele de toate felurile. Spun asta pentru ca 2E PROD produce uleiuri din multe tipuri de seminte. Mai inatai sunt semintele de floarea soarelui, cu care toata lumea este obisnuita. Uleiul presat la rece din seminte de floarea sorelui este si vedeta acestei campanii de primavara.

Alte seminte din care veti gasi uleiuri presate la rece extravirgine sunt cele de dovleac, in, susan, mac si samburi de struguri si de nuca, dar si din soia, germeni de grau si catina. Toate aceste sortimente sunt deosebit de sanatoase si foarte bune pentru organism, din diferite puncte de vedere.

De asemenea, aici mai gasiti si seminte de in si susan crude, boabe de mustar si de soia, faina de in, susan, soia si mustar, germeni de grau, dar si pulbere de catina. Toate cele enumerate sunt disponibile la preturi mai mult decat avantajoase, unul dintre motive fiind si faptul ca vorbim de un producator autentic, fara intermediari.

Si acum, despre promotia primaverii. Aceasta consta in castigarea de cadouri in produse la fiecare comanda plasata in magazinul online al producatorului 2E PROD. Mai exact, la orice cumparaturi de 100 de lei, veti primi cadou o sticla de ulei presat la rece de floarea soarelui extravirgin de un litru. Si promotia este cumulativa. Asta inseamna ca la comenzi de peste 200 de lei veti primi 2 sticle din uleiul mentionat, la 300 de lei 3 sticle si tot asa. Promotia a inceput pe 12 martie si este valabila pana in ziua de Paste, pe 12 aprilie.

Ba mai mult, toti participantii la promotie vor fi introdusi, automat, cu fiecare comanda, in tombola din 20 aprilie, unde va mai asteapta o surpriza. Este timp suficient pentru toata lumea sa plaseze comenzi, chiar si mai multe, pentru a avea mai multe sanse de castig la tombola finala.

Profitati din plin de promotia primaveririi de la 2E PROD si alegeti uleiuri si produse sanatoase pentru organism, care vor da un gust extraordinar mancarurilor.