SilkWeb Iti Ofera Un Audit SEO Gratuit Pentru Pagina Ta

Baia Mare - 30 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Pentru ca s-au adunat 7 ani decand suntem activi in piata online din Romania si am observat ca o parte din cele mai frecvente probleme pe care le au paginile web / magazinele online sunt cele legate de optimizarea corecta a acestora pentru motoarele de cautare, am decis sa lansam o aplicatie online prin intermediul careie oricine poate cere un audit asupra site-ului propriu sau dece nu al concurentei.

audit seo

audit seo

Este foarte important de stiut este faptul ca indiferent de investitia facuta in pagina de prezentare a firmei tale sau in noul tau magazin online, daca acestea nu respecta regulile de baza legate de optimizarea pentru motoarele de cautare, pot fi declarate "invizibile" pe internet. Faptul ca ai un site dragut nu-ti garanteaza prezenta online, iar sansele ca acesta sa-ti aduca clienti sunt minime fara o buna promovare online.

Ce informatii afli despre site-ul tau cu acest audit ?

Mentionam faptul ca fiecare factor analizat vine cu o explicatie pe intelesul tuturor din partea noastra.

Afisam numarul de pagini indexate in Google. Un site cu un numar mare de pagini indexate are sanse sa primeasca un trafic mult mai mare, deci si numarul de clienti este predispus sa creasca.

Analizam daca imaginile prezente in pagina ta sunt sau nu optimizate.

Verificam ca optimizarea tag-urilor meta title si description sa fie corecta, acestea fiind indicat sa aiba un continut unic. Trebuie tinut cont si de numarul de caractere : intre 40 si 75 de caractere pentru titluri, si sub 150 de caractere pentru descrieri.

In rezultatul auditului vezi mai multe detalii despre optimizarea pagini tale, inclusiv densitatea cuvitenlor cheie din site, raportul intre textul pagini si codul sursa, numarul de link-uri interne si externe prezente in pagina sau daca website-ul tau are sitemap.xml.

Pentru ca in SEO conteaza mult si numarul de back link-uri, auditul nostru iti arata cate link-uri externe fac trimitere spre site-ul tau.

Audit asupra blogului de companie

A posta informatii noi pe blog-ul de companie a devenit ceva normal, fapt pentru care am decis sa analizam si acest aspect. 

Aici analizam ultimele 5 articole postate, tinem cont de ultima postare, verificam daca paginile articolelor sunt corect optimizate din punct de vedere SEO, daca aceste sunt distribuite pe retelele sociale Facebook si Twitter (se afisaza si numarul de distribuiri), daca blogul are optiuni de social media share si daca acesta are RSS Feed.

Analiza activitate in social media

Avand in vedere ca Facebook si Twitter sunt retelele sociale cele mai utilizate pentru promovare in Romania, aici auditul nostru analizeaza prezenta link-urilor spre contul de Twitter, numarul de Followers, numarul de Tweets, de cate pagina ta a fost distribuita pe aceasta retea sociala si durata medie intre Tweet-uri.

Auditul nostru verifica si prezenta link-ului spre pagina de Facebook, numarul de fani si daca pagina ta a fost distribuita pe Facebook plus afisam de cate ori s-a intamplat acest lucru.

Daca vrei sa aflii aceste informatii despre pagina ta cere un audit gratuit chiar acum.

Cei care vor sa promoveze acest serviciu pot accesa pagina pentru widget(http://www.silkweb.ro/blog/widget-audit-seo/), pentru a prelua codul de embedded.