Finalizarea implementării proiectului „Grant pentru capital de lucru Frapagri SRL"

Mosnita Noua - 5 mai 2023

Comunicat tip General in Agricultura

Frapagri SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Grant pentru capital de lucru Frapagri SRL”, proiect nr RUE 2113 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

-

-

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE)

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara a companiei Frapagri SRL in contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de  682.810,20 lei (valoarea totala) din care : 593.748 lei grant si 89.062,20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Agazzani Paola

Email: frapagri.srl@gmail.com, Telefon: 0728.042.854

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simandra-consulting-srl/finalizarea-implementarii-proiectului-grant-pentru-capital-de-lucru-frapagri-srl