Eveniment premiera: Workshop de Fotografie Aeriana, include zbor cu avionul

BUCURESTI - 21 februarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Photosetup si Manfrotto Romania alaturi de Dragos Asaftei, va invita la un eveniment realizat in premiera in Romania: Workshop de fotografie aeriana. Evenimentul include teorie despre partea fotografica si zbor de 15 min cu avionul. Fiecare cursant va zbura individual alaturi de pilot, si va realiza fotografii in zbor.
Evenimentul se adreseaza oricarui pasionat de acest gen de activitate dar si persoanelor care doresc o experienta unica in viata.

Workshop fotografie aeriana, include zbor cu avionul

Workshop fotografie aeriana, include zbor cu avionul

Workshop-ul este sustinut de Dragos Asaftei.Iata ce ne povesteste Dragos:

Descopeream fotografia aeriana in vara anului 2011.

Atunci am zburat pentru prima data. Si tot atunci, pe tot parcursul zborului, am fotografiat zonele peste care treceam.

A fost o prima experienta care a dat nastere unui proiect care avea sa-mi fie tare drag. Primul zbor pe care l-am realizat, alaturi de Calin Manea, s-a dovedit a fi cel care a dat nastere unei noi pasiuni, fotografia aeriana.

De atunci am zburat si am fotografiat din zbor circa 50 de ore. Am strabatut toata Transilvania si am realizat proiectul Zbor peste Transilvania.

De atunci am observat ca fotografia aeriana incepe sa prezinte un interes din ce in ce mai mare pentru multi pasionati de fotografie. Si, alaturi de Sebastian Radu, am zis ca ar fi un moment oportun sa realizam un workshop care sa ofere mai multor persoane sansa de a zbura si de a fotografia din avion.

Va invitam astfel la Workshopul de Fotografie Aeriana!• organizat alaturi de Aerodromul Șirna si ai sai piloti• 9 martie 2013, ora 11• la Aerodromul Sirna

Iata intai cateva cuvinte despre Aerodromul Sirna, locul in care ne vom intalni.

Aerodrom Sirna: Deschis in 2007, sub egida Asociatiei Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate din Romania, aerodromul prahovean a devenit usor usor locul cu cele mai multe (si apreciate) evenimente aeronautice anuale.

Anul 2012 a reprezentat apogeul activitatii, avand organizate 2 evenimente aviatice majore:• Ciclisti la aerodrom, cu peste 100 de participanti, toti veniti pe doua roti.• Parada alternativa de 1 Decembrie, cu peste 1.000 de participanti veniti sa petreaca Ziua Nationala Altfel.+ alte zile de zbor organizate saptamanal cu bloggeri de renume, persoane cu dizabilitati ori simpli doritori.

Ne vom intalni si vom descoperi ce inseamna fotografia aeriana. Vom discuta intai cateva principii teoretice ale fotografiei aeriene, iar apoi fiecare dintre participanti va avea ocazia sa zboare 15 minute si sa fotografieze din avion.

Se va zbura in paralele cu doua avioane, astfel incat cei care veti participa va veti putea fotografia intre voi din avioane, sa fotografiati peisajul din avion si, apoi, sa fotografiati avioanele in evolutia lor. Dupa asta vom discuta cele petrecute peste zi si vom manca un gulas care va fi pregatit in timp ce noi zburam.

Partenerul principal al workshopului este Photosetup, astfel incat fiecare participant va primi un membership discount pentru toate cumparaturile care vor fi realizate ulterior de pe site-ul magazinului.

Totodata, in cadrul evenimentului, veti putea testa produse distribuite de Photosetup.

In zilele urmatoare workshopului se va desfasura si un concurs de fotografie pentru participanti, concurs care va avea ca premiul al juriului rucsacul foto Kata KT A43U , iar ca premiu de popularitate geanta foto Kata KT H-10.

Mai multe detalii se gasesc pe site-ul partenerului Photosetup.

Despre Photosetup: Photosetup, in calitate de reprezentant oficial in Romania pentru brand-urile Manfrotto, Kata, Sigma, Gitzo, Hensel, Photoflex, Proline, Schneider B+W, Colorama, Visible Dust, Orbitvu si Cosmolight, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de peste 14 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania. Photosetup este o marca inregistrata a firmei Simus Trading [www.simus.ro].