Fotografii romani invitati sa participe la concursul foto international Hensel Favorites

BUCURESTI - 7 mai 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Cu ocazia implinirii a 50 de ani de activitate, Hensel lanseaza provocarea internationala: HENSEL FAVORITES!
Astfel, Hensel invita toti fotografii care utilizeaza blitz-urile Hensel, sa intre in concurs cu o fotografie care ilustreaza cel mai bine modul in care ei apreciaza aceste blitz-uri.
Premiul oferit: un kit complet Hensel Expert D cu accesorii, in valoare de 5000 Euro si un week-end petrecut la Wurzburg/Germania, orasul in care Hensel isi desfasoara activitatea.
Concursul se desfasoara la nivel international si de aceea, sunt invitati si fotografii din Romania sa participe, sansele fiind egale pentru toti concurentii.
U
Hensel Favorites, concurs foto international

Hensel Favorites, concurs foto international

 In calitate de reprezentant oficial Hensel in Romania, dorim sa sprijinim cu voturile noastre, fotografii participanti din Romania. 

Valeria Galea, Director Marketinh Photosetup

Fotografia incarcata nu trebuie sa depaseasca 1 MB, iar dimensiunile trebuie sa fie 3000 x 200 Pixeli or 13 x 18 cm, la 350 dpi.

 

Concursul se desfasoara la nivel international si de aceea, invitam cu mare drag toti fotografiii din Romania, posesori de echipamente Hensel, sa participe, sansele fiind egale pentru toata lumea.

 

Concursul a inceput in data de 1 mai si se incheie la 30 septembrie 2013.

 

In calitate de reprezentant oficial Hensel in Romania, dorim sa sprijinim cu voturile noastre, fotografii participanti din Romania, asadar, asteptam fotografii din Romania sa ne anunte participarea lor la acest concurs, printr-un mesaj catre marketing@photosetup.ro

Detalii despre intrarea in concurs se gasesc pe site-ul Photosetup.ro, sectiunea Evenimente.

Despre aniversarea Hensel 50 de ani, mai multe informatii, se poti citi pe site-ul Photosetup.ro

Despre Hensel: Producator german de blitz-uri profesionale de studio. Blitzurile Hnesle sunt considerate cele mai fiabile si mai performante blitz-uri din lume, fiind preferate de catre toti fotografii profesionisti la nivel mondial. Pentru performante maxime, blitz-urile Hensel sunt fabricate 100% in Germania,lucur cu care producatorul german se mandreste foarte mult.  Si in Romania, Hensel este un brand foarte apreciat, fiind in topul vanzarilor in gama echipamentelor profesionale foto.