BUCURESTI - 17 mai 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

JVC leader in streaming live ofera o noua dimensiune televiziunilor online si marketingului digital. Daca pana nu demult solutiile pentru transmisiile LIVE presupuneau pe langă vaste cunostinte tehnice si o multitudine de accesorii si echipamente necesare unui broadcasting, iata ca JVC a revolutionat acest lucru. Odata cu aparitia celei mai noi camere video, modelul JVC GY-HM250, JVC ofera cea mai simpla dar si completa solutie pentru streaming live. De exemplu, cu noua cameră lansată de producatorul japonez JVC, utilizatorul poate avea transmisii live direct din camera, fara alte conexiuni sau accesorii, ci doar cu ajutorul unui stick USB de internet.

Sa luam doar un exemplu simplu, o lansare de produs intr-un oras, poate atinge acum audienta la nivel national prin transmiterea live a evenimentului, fara a depinde de un post de televiziune, ceea ce ar presupune costuri substanțiale. Astfel, cu ajutorul unui singur videograf/operator si a camerei JVC HM250, evenimentul ajunge la nivel național si chiar internațional fara costuri excentrice.

Photosetup - furnizor specializat streaming live

In ultimii ani, publicitatea simpla sau imaginile statice si-au redus din ce in ce mai mult impactul mai ales odata cu evoluția rețelelor de socializare, de aceea, tendintele actuale în marketing pun foarte mult accentul pe conținutul video atat in randul marilor companiii cat si în randul antreprenorilor.

Tot mai mult audienta isi indreapta atentia catre continutul video, fie live, fie conținut de strory-telling filmat, oricum ar fi, ele indeamna audienta sa urmareasca pana la capat, actiunea.

Conferințele și sesiunile de live streaming sunt cele mai preferate de audieță datorită interacțiunii ce se creeaza in timpul emisunii precum și posibilitatea de a comunica direct cu publicul pentru ca in marketingul digital scopul nu este doar sa livrezi informație ci să indemni publicul la un dialog, să comunici, să creezi interacțiune .

Și daca pana acum, materialului conținutului video în sine nu era o problema, livrarea conținutului insa necesita echipă tehnică profesionala și o suită de echipamente video live costisioare, ceea ce cu siguranta creau o bariera mai ales în randul vloggerilor sau al antreprenorilor lipsiți atat de bugete cat și de cunostinte tehnice.

Insa tehnologia a avansat și trendul în video live a dus la simplificarea dotarilor tehnice așa incât, cu noile tehnologii, orice vlogger sau atreprenor, companie mai mica sau mai mare, iși poate crea un live streaming la o rezolutie 4K sau FullHD mergand până la a-și crea propria televiziune on-line.

Dezvoltarea tehnologică a facut ca echipamentele de video live streaming să fie din ce în mai user-friendly si accesibile oricui.

Dar modul cum alegi echipamentul perfect pliat pe un buget accesibil așa incat sa obtii rezolutie Full HD, control al funcțiilor de editare în timpul transmiunilor live, poate fi marea provocare.

In acest sens, producatorii de echipamente video aduc cele mai noi tehnologii la îndemâna utilizatorului.

Daca pana nu demult solutiile pentru transmisiile LIVE presupuneau pe langa vaste cunostințe tehnice si o multitudine de accesorii si echipamente necesare unui broadcasting, iata ca JVC a revolutionat acest lucru.

Odata cu apariția celei mai noi camere, modelul JVC HM250, JVC oferă cea mai simpla dar si completa soluție pentru streaming live. De exemplu, cu noua camera lansata de producatorul japonez JVC, utilizatorul poate oferi live direct din camera, fara alte conexiuni sau accesorii, ci doar cu ajutorul unui stick USB de internet.

Astfel, oricine fara cunostințe tehnice și fara un bagaj mare de echipamente, poate crea filmari live in exterior sau interior, utilizand doar o singura camera.

Camera JVC HM250 ofera live direct din camera prin cea mai noua tehnologie de comincare IP ce permite controlul camerei in timpul transmsiunii de pe orice computer dar si tableta sau smartphone.

Asadar, fie ca sunt video-conferinte, lansari de produse, congrese, evenimente, vlogging sau televiziune de continut on-line, companiile și antreprenorii pot atrage mult mai multa audienta prin continut video relevant și difuzat rapid pe canalul de YouTube sau pe rețelele de socializare, la o calitate maxima cu buget accesibil.

Aceasta cu siguranta este cea mai buna si accesibila investitie in marketing, cu costuri decente.

JVC impreuna cu Photosetup aduc in piata solutii video, accesibile oricarui buget si destinate sa acopere orice tip de proiect fie ca este vorba de productia live ori doar multicam. Astfel prin combinarea camerelor JVC, atat cele clasice de tip ENG cat si cele robotizate PTZ, si mixerele video de la Roland avem o solutie fiabila, usor de integrat si utilizat, la un buget acesibil oricui.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/jvc-leader-in-streaming-live-ofera-o-noua-dimensiune-televiziunilor-online-si-marketingului-digital