La Photosetup, Black Friday incepe pe 22 noiembrie

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle

La Photosetup , Black Friday va incepe mai devreme fata de cum a fost initial anuntat.
Acest lucru vine la solicitarea clientilor care si-au exprimat nerabdarea de a achizitiona cat mai repede, produsele dorite, la un pret redus.
Astfel, perioada reducerilor va incepe pe 22 noiembrie 2013, ora 00:00 si va continua pana in noaptea de 24 noiembrie, ora 23:59, in limita stocului.

Black Friday la Photosetup - Magazin foto specializat

Black Friday la Photosetup - Magazin foto specializat

 Incepand cu 22 noiembrie, cu ocazia Black Friday, Photosetup va oferi clientilor, o selectie din cele mai bune accesorii foto cu discount-uri cuprinse intre 20-40% chiar si pana la 70%, la unele dintre ele.  

Photosetup, Magazin foto specializat

 La fel ca anul trecut si anul acesta Photosetup va oferi clientilor sai posibilitatea de a achizitiona cele mai bune accesorii foto la preturi exceptionale, pe parcursul perioadei promotiei.

Astfel, cu ocazia Black Friday, Photosetup va oferi clientilor, o selectie din cele mai bune accesorii foto cu discount-uri cuprinse intre 20-40% chiar si pana la 70%, la unele dintre ele.

Comenzile se vor putea plasa doar in sistem on-line, de aceea,  ii invitam pe clienti sa isi faca cont pe site, in cazul in care nu au, pentru a castiga timp si a le creste sansele de a beneficia de ofertele promotionale, inainte de epuizarea stocurilor. 

Photosetup .ro este un magazin atestat Trusted,  inca de la lansarea sa din 2012 si continua sa reprezinte un etalon de calitate in ceea ce priveste respectarea bunele practici in comertul on-line.

In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru peste 80% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup detine in permanenta in stocul propriu peste 10.000 de produse, dintre care peste 2000 de repere unice, avand 3 depozite din care livreaza atat pentru magazinele foto partenere cat si pentru clientii directi.

Contact Photosetup - Magazin foto specializat Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1 [zona de vile Panduri] Tel: 021 411 65 30 E-mail:office@photosetup.ro www.photosetup.ro Photosetup este o marca inregistrata Simus Trading.