Workshop de fotografie aeriana

Locul desfasurarii: Aerodromul din Sirna

Organizator: Aerodrom Sirnea

Photosetup si Manfrotto Romania alaturi de Dragos Asaftei , va invita la un eveniment de exceptie: workshop de fotografie aeriana.

 Va invitam astfel la Workshopul de Fotografie Aeriana!

• organizat alaturi de Aerodromul Șirna si ai sai piloti• 9 martie 2013, ora 11• la Aerodromul Sirna

Aerodrom Sirna: Deschis in 2007, sub egida Asociatiei Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate din Romania, aerodromul prahovean a devenit usor usor locul cu cele mai multe (si apreciate) evenimente aeronautice anuale.

Anul 2012 a reprezentat apogeul activitatii, avand organizate 2 evenimente aviatice majore:• Ciclisti la aerodrom, cu peste 100 de participanti, toti veniti pe doua roti.• Parada alternativa de 1 Decembrie, cu peste 1.000 de participanti veniti sa petreaca Ziua Nationala Altfel.+ alte zile de zbor organizate saptamanal cu bloggeri de renume, persoane cu dizabilitati ori simpli doritori.

Partenerul principal al workshopului este Photosetup, astfel incat fiecare participant va primi un membership discount pentru toate cumparaturile care vor fi realizate ulterior de pe site-ul magazinului.

Totodata, in cadrul evenimentului, veti putea testa produse distribuite de Photosetup.

In zilele urmatoare workshopului se va desfasura si un concurs de fotografie pentru participanti, concurs care va avea ca premiul al juriului rucsacul foto Kata KT A43U , iar ca premiu de popularitate geanta foto Kata KT H-10.

 

Despre SIMUS TRADING

Photosetup Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din protofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania. @Simus Trading

Confirmare pana la data: 9 martie 2013

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Photosetup- Magazin foto specializat Photosetup- Magazin foto specializat
Parteneri eveniment:
  • Manfrotto Romania Manfrotto Romania