sinoptix    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sinoptix

 • sinoptix. echipa BITSoftware-Sinoptix

  sinoptix

  Brasov, Brasov - 8 aprilie 2020

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  ... sinoptix .com Aceasta vine în contextul mișcării strategice pe care BITSoftware a făcut-o anul trecut prin integrarea companiei sinoptix, companie cu peste 20 de ani ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bitsoftware , sinoptix , solutii in cloud

  Vezi toate comunicatele de presa despre sinoptix

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sinoptix.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sinoptix. Informatiile despre sinoptix cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sinoptix, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sinoptix, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.