Salonul de MOTOCICLETE / Salonul de BICICLETE

BUCURESTI - 2 aprilie 2014

Comunicat tip General in Auto, Sport

In acest weekend la ROMAERO Bucuresti au loc doua evenimente majore din industria comerciantilor de motociclete , scutere si atv-uri pe de o parte, si biciclete si tot ce tine de transportul pe doua roti pe de alta parte:
Salonul de MOTOCICLETE (editia XII) si Salonul de BICICLETE (editia V).

SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente – www.smaeb.ro) si EXPOBIKE (Salonul de Biciclete si Accesorii – www.expobike.ro) sunt expozitiile  de profil ce reunesc aproape toate firmele importante din cele doua domenii de activitate. Cele doua saloane se desfasoara in paralel in cadrul complexului ROMAERO Baneasa in perioada 4-6 Aprilie 2014.

Peste 60 de expozanti la moto si peste 35 la biciclete vor asigura expunerea marcilor pe care le reprezinta in Romania: motociclete, scutere, atv-uri, biciclete si foarte multe accesorii si consumabile. SMAEB si EXPOBIKE aduc in fata publicului interesat de transportul pe doua roti peste 500 de branduri de top din domeniile moto si velo, pe o suprafata interioara inchiriata de 11000mp (egal impartita intre cele doua expozitii, hangarele 105 si 106 la biciclete si 107 la motociclete).

 

Si pentru ca nu se poate expozitie pe doua roti fara spectacol pe doua roti pentru vizitatori, organizatorii au excelat prin asigurarea celui mai variat program  de cascadorii moto dintre toate editiile de pana acum: free-style motocross, stunt moto si cursa de scutere!

NONTAS Logothetis din Grecia (http://youtu.be/l59iuk9ERGg) vine sa ne incante cu un show de FMX – freestyle motocross: sarituri si acrobatii la peste 10 metri inaltime, pe o rampa special amenajata. Si pentru ca publicul nostru, in marea lui majoritate nu a vazut inca un back-flip pe viu, acum este ocazia. Nontas va executa cate un back-flip (rasucire in aer la 360 grade, plan vertical) la fiecare show (3 sambata, 2 duminica). Pentru ca spectacolul sa fie deplin, Nontas este insotit de catre campionul Greciei la motocross, si el un freestyler de succes. Nontas este sustinut de catre MONSTER Energy.

MIKEBOY  vine din Ungaria (http://youtu.be/8yKk3YLt8R8) pentru a ne arata ce inseamna stunt moto de calitate: wheelie, stoppie… si toate celalalte “figuri” ce ne fac sa ne intrebam daca ceea ce vedem este real!

Sorin AXA din Romania (https://www.youtube.com/watch?v=reebmqPLH9E) va completa programul de stunt, pentru ca si stunterii nostri au ajuns la un nivel foarte ridicat de performata. Cu trei antrenamente pe saptamana, Sorin ne va arata ca avem un nivel apropiat de riderii din tarile vecine, faptul fiind confirmat de locul 5 obtinut la Stunt Battle in Bulgaria, anul trecut. Sorin este insotit de catre Mariu Ariton, locul 7 la acelasi concurs anul trecut. Mai multe poze si filme: https://www.facebook.com/stuntlife.ro

 

SOLOWHEEL (www.solowheel.eu) va arata la EXPOBIKE faptul ca nu este neaparat nevoie de doua roti pentru micro-transportul urban. Singurul mijloc de transport patentat pe baza de stabilizare cu gyroscop, SOLOWHEEL este cel mai compact vehicul motorizat din lume. Si pentru ca acum va ajunge in Romania, vom invata impreuna sa ne tinem echilibrul in zona special amenajata de RIDE TEST in cadrul celor doua hangare dedicare EXPOBIKE.

 

Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces Vineri 13-19, Sambata 10-19 si Duminica 10-17. Pretul biletului de intrare va fi de 20 RON si va permite accesul la ambele expozitii. Parcarea auto/moto este gratuita.

Programul spectacolului la exterior este aproape permanent, cu puncte de interes sambata la orele 12:00, 15:00 si 17:00  iar duminica la orele 12:00 si 14:00.