Chiar a fost ALTFEL saptamana “Scoala Altfel”?

BUCURESTI - 9 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Stiinta / Cercetare

Iata o intrebare la care SmartKidsLand poate raspunde “Da!”, pe baza feedback-urilor primite in urma cursurilor si atelierelor pe care le-a desfasurat in cadrul unor scoli bucurestene.

Chiar a fost ALTFEL saptamana “Scoala Altfel”?
 A fost minunat! 

Raluca, clasa a III-a

In saptamana 2 – 6 aprilie 2012, SmartKidsLand a organizat cursuri si ateliere de dezvoltare personala in cadrul a 3 dintre scolile bucurestene. Elevii acestor scoli au participat la Managementul timpului , Aventura Dezvoltarii si Atelierul de Paste.

 

De ce raspunsul nostru este “Da, a fost ALTFEL saptamana “ Scoala Altfel ”? Pentru ca feedback-urile primite de la profesori si elevi sunt foarte sugestive in acest sens:

    - “Elevii au fost incantati  de "joaca" lor. I-a ajutat sa se cunoasca mai bine: atat pe ei insisi, ca persoane, dar sa-si cunoasca si colegii.” – prof. Scoala nr. 12, Bucuresti
    - Atelierul Aventura Dezvoltarii a fost o activitate interesanta si creativa care a antrenat colectivul de elevi si a dezvoltat spiritul competitiv. Atelierul de Paste a solicitat din partea elevilor multa rabdare, perseverenta, dar bucuria realizarii obiectelor a fost mare”. – prof. Scoala nr. 97, Bucuresti
    - Printre primele 3 cuvinte pe care elevii le-au asociat cursurilor si atelierelor organizate de SmartKidsLand se regasesc cel mai adesea: interesant, distractiv si frumos, dar apar si exclamatii precum: “Zambet, amuzament, fericire!”, “Spectaculos de frumos!”, “Mi-a placut enorm de mult totul in ultima zi de Scoala Altfel!”, “A fost minunat!”

Bucuria noastra a fost si mai mare atunci cand mamica unui elev ne-a multumit personal pentru cursul organizat, spunandu-ne cat de mult s-a bucurat baietelul ei de acesta.

Odata cu manifestarea bucuriei de a participa la aceste cursuri si ateliere, elevii si-au exprimat si dorinta si nerabdarea de a participa din nou la asemenea cursuri.

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/chiar-a-fost-altfel-saptamana-scoala-altfel