V-ati gandit la un altfel de cadou pentru angajatii dumneavoastra?

BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Turism, Retail, Farmaceutic

Mai este foarte putin timp pana la Sarbatorile de Iarna si, ca intotdeauna, angajatii se gandesc la darurile pe care le-ar putea aduce Mos Craciun. In aceasta perioada in care reprezentantii companiilor cauta solutii pentru a-si motiva angajatii si, in acelasi timp, pentru a se incadra in bugetele alocate, dumneavoastra ati gasit cadoul potrivit? Noi va invitam sa va ganditi la un ALTFEL de cadou.

Ateliere de decorat globuri

Ateliere de decorat globuri

Care este acest cadou altfel? Un Atelier de decorat globuri, organizat in luna Decembrie.

De ce este altfel? Pentru ca

- ii poate aduce laolalta pe angajati si copiii acestora si ii poate face sa se bucure impreuna de apropierea Craciunului

- rezultatul muncii angajatilor dumneavoastra va fi unul deosebit: din interiorul unor globuri transparente, le va zambi un Mos Craciun plin de promoroaca, un spiridus vesel, un om de zapada sau chiar un pisoias cu o caciulita de Craciun!

- reprezinta un veritabil teambuilding in care participantii realizeaza obiecte unicat pe care le pot darui celor dragi

- in aceeasi masura, poate fi pentru angajati un prilej de a-si manifesta creativitatea si dovedi maiestria realizand decoratiuni deosebite, si pentru companie un prilej de a le aduce o bucurie copiilor si batranilor, prin folosirea acestor decoratiuni pentru a impodobi brazi de Craciun pentru Casele de copii si Caminele de batrani sau chiar pentru a le vinde si a dona apoi banii obtinuti!

Daca cel putin unul dintre argumentele noastre v-a convins, pentru o oferta personalizata, asteptam sa ne transmiteti detaliile pe adresa noastra de e-mail office@smartkidsland.com.

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/v-ati-gandit-la-un-altfel-de-cadou-pentru-angajatii-dumneavoastra