SMARTPOINT CONSULTING SRL


Descrierea companiei SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro™ şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America. Pentru mai multe informaţii, www.nvidia.com.


i Presupunând că avem două plăci grafice GeForce 9800 GX2 ce consumă 160 Waţi în modul Idle, acestea vor consuma 7200 KWH într-un an, pentru ca peste 5 ani la o rată de 0,12 Dolari USD prețul KWH să se ajungă la un cost de 691USD (160 waţi x 7200KWH x 5 ani x 0,12 dolari = $691.20).

Anumite declaraţii din acest comunicat de presă care include, dar nu se limitează la caracteristici, beneficii, caracteristici, putere, performanţă, capabilităţi şi disponibilitate ale platformelor bazate pe tehnologia Hybrid SLI de la NVIDIA, placa de bază cu chipsetul nForce 780a SLI de la NVIDIA integrat, GeForce Boost, tehnologia Hybrid Power şi procesoarele Phenom de la AMD, preferinţele entuziaştilor şi cererile acestora, plăcile grafice discrete integrate, şi consumul de putere, sunt declaraţii care sunt supuse riscurilor şi nesiguranţei care ar putea face ca rezultatele să fie material diferite de aşteptări. Asemenea riscuri şi elemente nesigure includ, dar nu se limitează la întârzieri în lansarea noilor produse în producţie, încrederea noastră în terţa parte pentru a ne produce, asambla şi testa produsele, pierderea neaşteptată de performanţă atunci când produsele noastre sunt integrate în sisteme, dezvoltarea unor unităţi de procesare grafică mai rapide şi mai performante, impactul dezvoltării tehnologice şi a competiţiei, schimbări în preferinţele clienţilor şi în cerinţele acestora, adoptarea de către clienţi a produselor competitoare, defecte de software şi de producţie, schimbări neaşteptate în standardele din industrie şi interfeţe, precum şi alte riscuri detaliate din când în când în rapoartele din dosarele NVIDIA legate de Comisia de Valori Mobiliare care includ Formularul 10-K pentru perioada fiscală care a luat sfârşit la 27 ianuarie 2008. Copii după aceste rapoarte se găsesc pe site-ul nostru şi pot fi accesate gratuit. Aceste declaraţii vorbesc numai la data prezentului document. NVIDIA nu îşi asumă nicio obligaţie în a le actualiza, în eventualitatea unor evenimente sau circumstanţe ulterioare.


###


Copyright © 2008 NVIDIA Corporation. Toate drepturile rezervate. NVIDIA, logo-ul NVIDIA, GeForce, SLI NVIDIA nForce, şi HybridPower sunt mărci înregistrate ale corporatiei NVIDIA în Statele Unite ale Americii sau alte ţări. Toate celelalte denumiri de companii şi/sau produs pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari cărora le sunt asociate. Caracteristicile, preţul, disponibilitatea şi performanţele pot fi schimbate fără a se anunţa în prealabil.


Dacă sunteţi interesaţi de vizualizarea mai multor informaţii despre NVIDIA, vă rugăm vizitaţi secţiunea pentru presă de la NVIDIA la http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=press_room.

Comunicate SMARTPOINT CONSULTING SRL (SmartPoint Consulting SRL):

Vezi toate comunicatele companiei SMARTPOINT CONSULTING SRL.