Agile Formula - Conferinta Agile in Romania, in 2013

Organizator: TSP(smartprojects.ro)

Agile Formula - Conferinta Agile in Romania, in 2013

Agile + PM = Agile PM?

Stiti (deja) celebra replica „...da cu virgula?”? Ramasi fara solutie, incercam diferite „juxtapuneri” de tehnici/metode/instrumente, doar-doar gasim un „drum” catre rezultatul mult dorit. Sub presiune sau (pur si simplu) ca ne simtim „prea inspirati”, mixam retete de succes, dar (poate) incompatibile, obtinem mici „Frankestein-i” si rezultatul e departe de ce ne-am fi dorit (a dat „cu virgula”).

In dorinta de a rezolva totul simplu, gandim in „ecuatii” de genul proiectul = buget + timp + scop sau metodologie + certificare = managementul proiectelor. Desi toate elementele fac sens, „ecuatia” nu iese! Nu adunam ce trebuie? Lipseste ceva? Nu ar trebui sa reducem totul la un asemenea nivel?

Ne-am dori sa avem un raspuns general. Dar fiecare situatie/ecuatie are specificul ei. Iar rezolvarea comporta (mai multi) pasi euristici si (foarte putini) algoritmici. Si atunci, cum procedam? Declinam termenii, ii disecam, ii aducem la asa-numitii „termeni primi”. In acest mod, descoperim necunoscutele si putem vedea ce lipseste, ce ne determina „virgula” din rezultat. Un astfel de „exercitiu” ne propunem sa avem la cea mai tare conferinta de Agile din anul 2013, organizata de TSP(smartprojects.ro).

Avem profesori de seama – Mike Griffiths - parintele certificarii PMI-ACP, Silvana Wasitova – Scrum & Agile Coach cu peste 700 de cursanti pregatiti pana acum, Valentin Mocanu – trainer cu o vasta experienta in metodologii de Agile Development (XP, Scrum) si RUP (Rational Unified Process) si multi multi altii. Ne luptam cu termeni extrem de complecsi in prezentari de efect – „Agile, the Unlikely Origin for New Management”, „To Scrum or not to Scrum”, „Which Agile methodology is best suited for me?” s.a.m.d. Ba chiar, spre final, ne reunim cu totii intr-un panel de discutii, apeland si la o usoara „incantatie” – „Mirror mirror on the wall / To be or not to be an Agile PM for all?”.

Ne dorim si (suntem convinsi) o sa si reusim sa descompunem (macar) o „ecuatie” extrem de actuala – „PM + Agile = Agile PM?”. Vom rezolva si vom „calcula” cu totii! Iar pentru a fi siguri ca rezultatul nu „va da cu virgula”, conferinta va fi urmata de 3 zile de cursuri dedicate: PMI-ACP (sustinut de Mike Griffiths) si Scrum (sustinut de Silvana Wasitova).

Nu e necesar sa lucrati „din culegeri” inainte. Trebuie doar sa va inarmati cu multa nerabdare, cu multa imaginatie si cu multe intrebari. Si sunt sigur ca, la final, dupa interactiunea noastra (aproape) „algebrica”, vom scoate celebra „virgula” si vom avea o solutie clara. You can bet your pluses on this!

Pentru inscrieri, va rugam sa urmati acest link: http://smartprojects.ro/formular_inscriere.php.

Va asteptam cu drag!

Despre TOTAL SMART PROJECTS

TSP(smartprojects.ro) este o companie de training si consultanta, specializata in managementul proiectelor si proceselor. Serviciile noastre sunt personalizate conform necesitatilor fiecarui client în parte, cu solutii pentru fiecare, in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic. Succesul si personalitatea noastra se bazeaza pe cateva ingrediente-cheie care ne ajuta sa excelam. Noi, TSP, suntem: de incredere, inovativi, dedicati, flexibili, inspirationali, perfectionisti.

Confirmare pana la data: 27 March 2013

Participare: Taxa de participare