SmokeMania anunță "Easter Sale": Reduceri masive la sute de produse în perioada sărbătorilor pascale

BUCURESTI - 11 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Campania de reduceri se desfășoară în perioada 08-18 aprilie 2023, în limita stocului disponibil.

smokemania.ro

smokemania.ro

SmokeMania, lider pe piața de țigări electronice din România, cu peste 10 ani de experiență, anunță campania "Easter Sale", o serie de reduceri masive pentru zeci de produse de top în perioada sărbătorilor pascale.

SmokeMania este partener oficial și distribuitor în România pentru cele mai cunoscute și apreciate branduri din domeniul țigărilor electronice, precum Aspire, Liqua, Aramax, ePotion, The Juice, King's Dew, Vaporesso, Svoemesto, Hangsen, Efest și Dicodes. În cadrul acestei campanii, clienții beneficiază de reduceri substanțiale la o gamă variată de produse, incluzând kituri complete, mod-uri, atomizoare, lichide, arome concentrate și accesorii.

SmokeMania pune accent pe calitatea produselor și pe satisfacția clienților, oferind livrare gratuită pentru comenzile de peste 99 lei. Pentru a afla mai multe detalii despre campania "Easter Sale" și despre SmokeMania, am stat de vorbă cu administratorul website-ului, Raluca N.

Reporter: Ce ne puteți spune despre campania "Easter Sale"?

Raluca N.: "Easter Sale" este o campanie specială prin care dorim să răsplătim fidelitatea clienților noștri și să îi ajutăm să beneficieze de cele mai bune oferte în perioada sărbătorilor pascale. Am pregătit reduceri semnificative pentru o gamă largă de produse, iar clienții vor putea profita de aceste oferte atât în magazinul nostru online, cât și în magazinul nostru fizic, showroom-ul din Barbu Văcărescu 13.

Reporter: Care sunt produsele vedetă incluse în această campanie?

Raluca N.: Printre produsele vedetă se numără Kit Geekvape Aegis Solo 2 S100, Mod Dicodes Dani Box Mini DLC - Copper și Kit Aspire Cyber S. Acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care le-am inclus în oferta noastră specială de "Easter Sale". Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune produse și accesorii de pe piață, iar această campanie este o ocazie excelentă atât pentru novici, cât și pentru profesioniști, cei cu ceva mai multă experiență în vaping.

Reporter: Cum pot clienții să profite de aceste oferte?

Raluca N.: Pentru a profita de ofertele "Easter Sale", clienții trebuie să acceseze magazinul nostru online sau să viziteze magazinul nostru fizic SmokeMania. Toate produsele incluse în campanie se regăsesc în categoria dedicată SALE, acestea fiind marcate cu o etichetă specială de reducere, astfel încât să poată fi identificate cu ușurință. În plus, pentru comenzile de peste 99 lei, oferim livrare gratuită oriunde în România, asigurând astfel că toți clienții pot beneficia de aceste oferte în cel mai confortabil mod posibil.

Reporter: Ce sfaturi aveți pentru clienții care doresc să profite de această campanie?

Raluca N.: În primul rând, le recomandăm să exploreze întreaga gamă de produse disponibile în cadrul campaniei "Easter Sale" și să identifice produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor și preferințelor lor. De asemenea, este important să fie rapizi în a lua decizii, deoarece stocurile sunt limitate, iar produsele se pot epuiza rapid. În plus, îi sfătuim să se aboneze la newsletter-ul nostru, să ne urmărească pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți și oferte promoționale și să nu ezite în a lua legătura cu noi fie telefonic, fie via e-mail pentru orice fel de asistență sau informații suplimentare.

SmokeMania își reafirmă angajamentul de a oferi produse de înaltă calitate și servicii excelente clienților săi, iar campania "Easter Sale" reprezintă o ocazie excelentă pentru a celebra și împărtăși această pasiune cu toți cei interesați de țigările electronice și accesoriile aferente.

Despre brand-ul SmokeMania

SmokeMania este un magazin de țigări electronice cu peste 10 ani de vechime pe piața din România, oferind o gamă largă de produse și accesoriu de la cele mai cunoscute și apreciate branduri din domeniu. Partener oficial și distribuitor în România pentru Aspire, Liqua, Aramax, ePotion, The Juice, King's Dew, Vaporesso, Svoemesto, Hangsen, Efest și Dicodes, SmokeMania se concentrează pe satisfacerea nevoilor și preferințelor clienților săi prin oferirea de produse de calitate și servicii excelente.

Date de contact SmokeMania:

Contact: Raluca N. Website Manager SmokeMania

E-mail: info@smokemania.ro

Tel: 0727.894.590

Website: www.smokemania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smokemania/smokemania-anunta-easter-sale-reduceri-masive-la-sute-de-produse-in-perioada-sarbatorilor-pascale