Marius Pop in finala Guitar Idol

Locul desfasurarii: http://www.chitarist.ro/

Organizator: http://www.chitarist.ro/

Marius Pop in finala Guitar Idol

Marius Pop este unul dintre cei 20 de chitaristi si singurul din Romania (al doilea an consecutiv) din peste 1000 de participanti care au fost selectati de juriu pentru a intra in finala online a Guitar Idol. Ceilalti finalisti pana la totalul de 100 au fost selectati in functie de un numar de alte criterii cum ar fi vizionari pe YouTube sau numar de voturi din partea publicului.

Pentru finala Guitar Idol Marius a pregatit un clip la piesa Marbri filmat in studio alaturi de colegii din The M Theory. Daca va ajunge intre primii 10 Marius va participa la finala LIVE a concursului ce va avea loc in aceasta toamna pe legendarul stadion Wembley din Londra.

Puteti sa il ajutati pe Marius sa ajunga in finala votandu-l pe:

http://www.guitaridol.tv/video/marius-pop/209

Procedura de vot este foarte simpla si dureaza doar cateva secunde.

Puteti descarca gratuit "Marbri", piesa cu care Marius participa la concurs de pe: http://www.chitarist.ro/

Marius Pop, fiul lui Calin Pop, chitaristul si vocalul formatiei Celelalte Cuvinte isi imparte cariera muzicala pe doua planuri: proiectul The M Theory pentru care a primit premiul Confirmarea Anului la Gala Premiilor de Jazz pentru albumul First Step (2010) si cu care pregareste un nou album si Smiley cu care colaboreaza ca instrumentist de Live si de studio.

Despre SOIUZ

www.chitarist.ro

Confirmare pana la data: 19 August 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: concursmarius popsmileychitara