GALA EXTRAORDINARA CARITABILA CRACIUN PENTRU TOTI

Locul desfasurarii: ATENEUL ROMAN

Organizator: FUNDATIA S.C.R.XXI

GALA EXTRAORDINARA CARITABILA  CRACIUN PENTRU TOTI

Dl.Dr.Anre Pierre Szakvary , Presedintele Fundatiei Solidaritatea Culturala pentru Romania,are onoarea sa prezinta pe 20 decembrie, artişti de prestigiu ce se reunesc pe scena Ateneului, într-un regal muzical cu implicaţii sociale.
Ajunsa la a zecea editie, Gala concert “Craciun Pentru Toti este acum un reper cultural definitoriu pentru peisajul concertistic Bucurestean de sfarsit de an .
Ateneul Roman va găzdui un maraton muzical gândit să-i ajute pe cei care ar putea ca de-acum înainte sa duca mai departe traditia valorilor muzicale Romanesti .
Domnul Dr.Andre Szakvary si Doamna Dr.Anca Nicolescu prin Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România Ars XXI organizand an de an acest spectacol de calibru încearcă să-i sprijine pe copiii supradotaţi, dar defavorizaţi, ai ţării.

Concertul este sustinut sub Patronajul al Ministerul Culturii si Cultelor iar beneficiile rezultate in urma vanzarii biletelor se vor dona catre programul de ajutorare a copiilor talentati muzicieni din scolile de muzica din Romania . Acest program se deruleaza deja de 3 ani si prin el Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI a donat déjà 2 piane de concert dintre care unul la liceul de muzica Dinu Lipatti, si 6 viori de maestru care au fost atribuite prin Academia de Muzica din Bucuresti unor tineri studenti talentati care deşi dispun de calităţi excepţionale, nu beneficiază de aceleaşi condiţii şi în plan material.

Mezzosoprana Liliana Nikiteanu, Contratenorul Florin Cezar ;Baritonul Geani Brad, Vilonista Adriana Winkler , Traffic Strings, naistul Vladislav Panush; cantareata americana Jennifer Crestol si Chitaristul Tudor Niculescu Mizil vor interpreta lucrări dintr-un perimetru sonor extrem de variat. Vivaldi, Haendel, Piazzolla,Kurt Weil , Alphonse Adam , fac parte din repertoriul serii. Regia muzicală a acestui întreg impresionant program este semnată de Lucian Moraru, iar Ion Caramitru va fi amfitrionul spectacolului.

Bilete se mai gasesc la casele de bilete de la:

ATENEUL ROMAN

Secretariatul Fundatiei S.C.R.ARSXXI
Str.Mecet 21
Bucuresti
tel fax 021 252 13 51 mob 0744129047

Despre SOLIDARITATEA

FUNDATIA SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA ARS XXI
Secretariat Str. MECET 21 024083 BUCURESTI
tel/fax 021 252 13 51

Participare: Intrare libera