Ziua Copilului impreuna cu magiunul copilariei

Locul desfasurarii: Complexul de Servicii Sociale Sf. Maria - Str. Trompetului, nr. 117, Sector 5, București

Organizator: SONIMPEX SERV COM

Prestigiosul Institut Internațional pentru Gust și Calitate din Bruxelles a conferit în cadrul ceremoniei din 26 mai 2011 distincția Superior Taste Award pentru prima dată Dulceții de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și pentru al doilea an consecutiv Magiunului de prune Topoloveni. Cele două produse sunt singurele de pe piață care dețin această distincție și care se bucură de recunoașterea internațională a calităților lor gastronomice. Distincțiile vor fi prezentate presei românești în cadrul unui eveniment dedicat Zilei Copilului.

În 26 mai a.c. a avut loc la Bruxelles ceremonia de decernare a distincțiilor Superior Taste Award 2011, conferite de către juriul prestigiosului Institut Internațional pentru Gust și Calitate (International Taste & Quality Institute www.itqi.com). Dintre cele șase produse românești premiate, două sunt din categoria ”alimente” (”FOOD”) și aparțin companiei SONIMPEX SERV COM (Magiunul de prune Topoloveni și Dulceața de cireșe negre ”Topoloveana” fără zahăr adăugat), iar celelalte patru reprezintă piața băuturilor (”DRINK”). 

Cele două recente distincții vor fi prezentate mass-media în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Copilului, în data de 1 Iunie ora 11.30, la Complexul de Servicii Sociale Sf. Maria (Str. Trompetului, nr. 117, Sector 5, București). Compania SONIMPEX SERV COM îi va răsfăța pe copiii din acest centru cu dulciuri sănătoase – preparate de cofetărie cu magiun de Topoloveni - și va crea cu ajutorul invitaților o atmosferă de sărbătoare pentru ei. Vedetele invitate vor veni cu copiii lor, pentru a le aduce micilor gazde jucării. De asemenea, vor împărtăși din experiența lor de părinte cum îi învață pe copiii lor să facă diferența între ”a mânca” și ”a se hrăni”, cu ce dulciuri sănătoase le place copiilor lor să-i răsfețe și care sunt cele mai bune sfaturi de alimentație sănătoasă pentru copii primite/citite vreodată.

Partenerii evenimentului: Consiliul Local al Sectorului 5 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și World Vision Romania.

Despre SONIMPEX TOPOLOVENI SRL

Compania SONIMPEX TOPOLOVENI este singura producătoare din România pe segmentul prelucrării și conservării fructelor, fără zahăr adăugat și fără agenți de conservare. Pe lângă Magiunul de prune Topoloveni, compania mai are în portofoliu și gama de dulcețuri TOPOLOVEANA fără zahăr (afine ecologice, caise, căpșune, cătină, cireșe negre, coacăze, salcâm, goji ecologice, gutui, mure, nuci verzi, prune cu migdale, topinambur, vișine), dar și o pastă de tomate și zacuștele TOPOLOVEANA.

Confirmare pana la data: 1 June 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: magiunTopoloveniSONIMPEX