Balul Sibian

Locul desfasurarii: Hotel Ramada Sibiu

Organizator: SOS Satele Copiilor Romania

Balul Sibian

Prilejuit de aniversarea a 15 ani de activitate a Satelor SOS din Cisnădie şi Bucureşti,
Balul este găzduit de Ambasadorul FIFA pentru SOS Satele Copiilor România, dl. Gică Popescu.

La eveniment şi-au anunţat participarea şi Gică Hagi, dar şi multe personalităţi locale ale Sibiului( Presedintele Tribunalului Judetean Sibiu, Primarul orasului Cisnadie, Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului; Ion Carabulea). Este asteptat Prefectul de Sibiu, dar si Primarul Sibiului.

Prezentatorii evenimentului vor fi binecunoscutul muzician Florin Chilian, care va si incanta cu muzica sa, dar si Ema Pendiuc, carismatica realizatoare de emisiuni TV a postului Romantica.

Scopul evenimentului este de a atrage fonduri locale pentru sprijinirea celor 12 case familiale ce găzduiesc între 5 şi 7 copii din Satul SOS din Cisnădie.

Se vor prezenta spre a fi licitate autografele originale ale lui Ronaldinho si Deco, tricou cu autografele originale ale lui Frank de Boer, Ronald Koeman, Pierre van Hooijdonk, dar şi a Ambasadorului FIFA pentru SOS Satele Copiilor Olanda, Hans van Breukelen; Tricou Stelele Lumii, cu autografele lui Luis Figo, Nakata, Nadal, Davids, Michael Salgado şi mulţi alţii;proiectele Grădiniţa Veselă, Tabăra de Vară si Casa familială.Organizat în incinta Hotelului Ramada din Sibiu, Balul Sibian îşi propune să devină un simbol al întâlnirilor anuale ale societăţii sibiene în sprijinul copiilor.

Atmosfera va fi una de gală, ţinuta fiind obligatorie.

Oaspeţii Balului Sibian se vor bucura de dans, antren, voie bună, vor cunoaşte copii, vor retrăi o clipă magică a balurilor de altădată.Cristiana Ionescu
Specialist Relaţii Publice

SOS Satele Copiilor Romania
mobil: 0744.326.236,

Despre ASOCIATIA ORGANIZATIA SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

Suntem o organizație neguvernamentală cu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă.

Participare: Intrare libera