Special Media

Special Media


Descrierea companiei Special Media

Asseco Poland SA este cea mai importanta companie IT din Polonia cotata la Bursa din Varsovia. Compania este specializata in dezvoltarea de aplicatii si solutii software pentru industria financiara, pentru administratia publica si pentru gestiunea intreprinderilor fiind singura companie poloneza care dezvolta si implementeaza solutii proprii centralizate si complexe pentru sectorul bancar. Asseco Poland executa proiecte IT de mare anvergura pentru cele mai mari grupuri finanicare din Polonia dar si proiecte pentru companiile mici si mijlocii. Solutiile Asseco Poland sunt folosite de peste 50% din bancile din Polonia. Asseco Poland s-a creat in 2007 prin fuziunea dintre companiile Softbank SA si Asseco Poland SA (fosta COMP Rzeszow SA) ambele listate la bursa din Varsovia (WSE).

FIBa Software este o companie specializata in furnizarea de solutii informatice pentru industria financiar-bancara. FIBa Software dezvolta propriile solutii si aplicatii software dedicate industriei bancare. FIBa Software ofera servicii de consultanta, asistenta, conducere si dezvoltare de proiecte, design si elaborare de aplicatii, implementare si audit de sisteme informatice. Compania are o bogata experienta internationala in implementarea de solutii bancare avand instalari de succes la banci romanesti si straine. FIBa Software este ORACLE Certified Partner si este prezenta in piata romaneasca din 1997.

Net Consulting, infiintata in 1994, este unul dintre liderii IT ai pietei românesti, utilizand tehnologii de varf si promovand servicii de înalta calitate în special in proiecte ce necesita integrare de sistem.Net Consulting s-a remarcat pe piata IT din Romania ca un integrator de sistem orientat catre client, dezvoltator de aplicatii, furnizor de servicii profesionale, consultanta, outsourcing si management de proiect. Cifra de afaceri a firmei in 2006 a fost de 25.3 milioane euro

Comunicate Special Media :

Vezi toate comunicatele companiei Special Media.