"Modele de Case pentru Acasa" - editia III a Targului de Case Sphera

Locul desfasurarii: Sphera Building Center

Organizator: SPHERA BUILDING CENTER

Dupa succesul inregistrat anul trecut,
Sphera Building Center va organiza doua editii ale Targului de Case si in 2007

Sphera Building Center, primul centru din Romania pentru informare, comert si servicii specializate in domeniul constructiilor va organiza inca doua editii ale Targului de Case si in 2007. Cea de-a III editie a targului si prima manifestare din 2007 este prevazuta in perioada 12 – 15 aprilie.

Organizatorii si-au propus sa ofere vizitatorilor solutii integrate, care sa acopere toate asteptarile si nevoile clientilor. Targul de Case Sphera continua initiativa lansata in urma cu doua editii de servicii integrate oferite vizitatorilor; asadar, pe langa expozitia propriu-zisa, vom relua seria de dezbateri pe teme la zi din piata imobiliara, pe toate zilele targului, precum si sesiunile de consultanta gratuita acordate vizitatorilor Sphera din partea unor specialisti colaboratori in domeniu (arhitect, inginer constructor, avocat).

Pe scurt bilantul cumulat al celor 2 editii de pana acum al Targului de Case Sphera in cifre si fapte se prezinta astfel:


• Circa 25.000 de vizitatori
• Peste 50 de companii expozante (dezvoltatori de proiecte imobiliare, agentii imobiliare, constructori de case, institutii financiar bancare)
• circa 100 de proiecte de case, terenuri, vile si apartamente noi in cartiere sau ansambluri rezidentiale
• proiecte din Bucuresti si zonele limitrofe, cat si in tara (Sinaia, Costinesti, Sibiu, Cluj-Napoca, Campulung-Muscel)
• oferte speciale pe perioada Targului de Case
• programe de dezbateri, prezentari si seminarii sustinute de specialisti in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare, arhitectura si legislativ
• consultanta gratuita

Ca si la editiile precedente, Sphera Building Center va initia si o campanie de sustinere si promovare a Targului de Case in cele mai citite cotidiene, campanie radio, acţiuni BTL in cele mai aglomerate puncte din Bucuresti, actiuni de PR – articole, interviuri, reportaje – in presa scrisa si TV. De altfel acest eveniment a beneficiat de o mediatizare constanta in presa, atat inaintea, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

Organizatorii acestui eveniment vor aloca in continuare toate resursele ca si editiile din acest an ale Targului de Case sa reprezinte un succes deplin.

Tina Trifan – Director Proiecte - 0720 070 482; tina@spheracenter.ro
Ela Constantin – Asistent Departament Proiecte – 0723.166.470; ela@spheracenter.ro
Telefon: 021- 319.07.61, int. 210
Fax: 021- 319.07.63

Despre SPHERA BUILDING CENTER

Sphera Building Center este primul complex expozitional pentru constructii, arhitectura, design interior si consultanta in domeniu precum si un centru pentru seminarii, expozitii, cursuri si targuri. Sphera Building Center s-a lansat in 2004, iar in prezent are un spatiu de 5.000 metri patrati pentru mai mult de 100 de expozanti

Participare: Intrare libera