Cupa Facultatilor McDonald's la fotbal

Locul desfasurarii: Facultatea de Drept

Organizator: SIG

Cupa Facultatilor McDonald's la fotbal

Incepe “Cupa Facultatilor McDonald’s la Fotbal”- editia a III-a


In perioada 23 – 29 aprilie va avea loc cea de-a III-a editie a “Cupei Facultatilor McDonald’s la Fotbal”.
Devenit deja un eveniment de traditie, “Cupa Facultatilor McDonald’s la Fotbal” a fost primita si anul acesta cu entuziasm de studentii si profesorii bucuresteni. La competitie au fost invitate toate Universitatile din Bucuresti, atat cele de stat cat si cele particulare, iar in cursa pentru castigarea trofeului s-au inscris 20 de echipe reprezentative ale Universitatilor din Bucuresti.
“Cupa Facultatilor McDonald’s la Fotbal” se desfasoara pe terenul Universitatii Bucuresti (de langa Facultatea de Drept).
Se anunta a fi o competitie deosebit de valoroasa, in care se vor intrece cele mai bune echipe ale universitatilor. Echipele clasate pe primele opt locuri la editia din anul 2008 intra in competitie direct in faza optimilor. Pe langa premiile oferite ocupantelor locurilor I, II, III vor fi desemnati “Cel mai bun jucator al competitiei”, “Cel mai bun antrenor”, “Cel mai bun portar”, “Golgheterul Cupei”. In plus, vor fi organizate meciuri demonstrative si concursuri cu premii pentru spectatori.
Informatii suplimentare despre “Cupa Facultatilor McDonald’s la Fotbal” (program, rezultate, poze, etc.) puteti gasi pe www.sportimage.ro.
Parteneri: Federatia Sportului Universitar, Directia pentru Invatamant a Municipiului Bucuresti, Asociatia Municipala de Fotbal, Gazeta Sporturilor, Sapte Seri, roportal, bucuresteni.ro.Alex dragomirescu
0726.126.588

Despre SPORT IMAGE GROUP

Evenimente sportive

Participare: Intrare libera