Conferinta internationala "Calitate si Fiabilitate - CCF 2014"

Locul desfasurarii: Hotel Palace

Organizator: Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii

Cea mai importanta reuniune stiintifica in domeniul calitatii si al fiabilitatii din Romania, aflata anul acesta la cea de-a XIV-a editie, se va desfasura in perioada 17-19 septembrie, in cadrul hotelului Palace din Sinaia.

Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii organizeaza, la fiecare 2 ani, conferinta internationala Calitate si Fiabilitate, eveniment ce se inscrie in circuitul conferintelor internationale de succes. Traditional, in organizarea conferintei sunt implicate si importante organisme europene din domeniu, reprezentate la editia din acest an de catre European Foundation for Quality Management – EFQM. De asemenea, CCF 2014  va avea girul stiintific al celei mai prestigioase asociatii profesionale in domeniul dezvoltarii tehnologiei, Institute of Electrical and Electronics Engineers – IEEE.

Cea de-a XIV-a editie a CCF 2014 ramane consecventa cu predecesoarele sale, avand ca principal obiectiv pe acela de a se constitui intr-un forum international pentru diseminarea rezultatelor stiintifice si a celor mai recente informatii referitoare la acest atat de modern domeniu pe care il reprezinta calitatea, cheia excelentei in business, in contextul unei Europe unite” – a precizat domnul Dan Grigore Stoichitoiu, presedintele Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii si General Chairman al CCF 2014.

Ca la fiecare editie, CCF 2014 se bucura de prezenta unor personalitati si reputati specialisti din tara si de peste hotare, reprezentanti ai mediului de afaceri si academic. In acest an, vor fi prezenti la Sinaia, impreuna cu universitari romani, specialisti ai domeniului din  Australia, Belgia, Elvetia, Franta, Marea Britanie, Israel, Olanda, Serbia. Punctele de vedere ale acestora vor face subiectul a aproximativ 50 de lucrari, prezentate in cadrul conferintei.

CCF 2014 se remarca prin aceea ca prima zi a conferintei – miercuri, 17 septembrie – va fi dedicata unui eveniment deosebit – EFQM Open Doors Day in Romania  – organizat de EFQM in parteneriat cu SRAC si cu participarea Grundfos Romania si Hungarian Association for Excellence.

Pe parcursul urmatoarelor doua zile – 18 si 19 septembrie  –, CCF 2014 se va desfasura sub forma a sapte sesiuni plenare si o sesiune poster, in care vor fi abordate domenii precum managementul calitatii, fiabilitate, risc, securitate, fiabilitatea componentelor si a sistemelor, managementul mediului, educatie, fiabilitate – teorii si modele, certificarea sistemelor de management. Tematica abordata in cadrul conferintei a fost selectata cu scopul de a reflecta tendinte, idei si concepte de baza pentru economia de piata functionala. Prin caracterul ei international, CCF 2014 poate constitui un veritabil benchmarking si moment al adevarului  pentru organizatiile si specialistii romani: unde ne situam in raport cu celelalte tari ale Uniunii Europene, din punctul de vedere al cercetarii, al educatiei, al managementului si legislatiei in domeniul calitatii si al fiabilitatii si ce avem de facut in aceste directii.

„Calitatea si fiabilitatea au devenit in prezent forte de necontestat care contribuie la dezvoltarea companiilor, fie ca este vorba de companii mici sau de grupuri multinationale. Aplicarea acestor concepte in diferite organizatii trebuie sa fie rezultatul cercetarii si al parteneriatului dintre industrie, mediul academic si cel de afaceri. Aceasta conferinta poate constitui scena dialogului intre principalii actori in domeniul calitatii si al fiabilitatii, la nivel international. Putem afirma ca CCF este deja un brand de excelenta in randul conferintelor stiintifice internationale din domeniul interdisciplinar al calitatii si al fiabilitatii” – a apreciat domnul profesor Ioan C. Bacivarov, Chairman al Comitetului stiintific international al CCF 2014.

Despre SRAC CERT SRL

SRAC - cu o experienta de peste 20 ani, este cel mai important organism de certificare sisteme de management si produse din Romania. SRAC este ACREDITATA de RENAR Romania, organism semnatar EA MLA (acord de recunoastere a acreditarilor) NOTIFICARI - notificat la nivel european si inscris cu nr. de identificare NB 2003 in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Confirmare pana la data: 15 septembrie 2014

Participare: Taxa de participare