"Time Peace"

Locul desfasurarii: Leads, Str. Schitu Magureanu nr. 7

Organizator: Steps4Change

Vrei sa ai mai mult timp pentru lucrurile cu adevarat importante pentru tine?
Stii ca timpul este viata ta si ai vrea sa il traiesti cat mai frumos?
Iti doresti sa incetezi “goana” si sa ai un echilibru intre activitatea ta profesionala si latura personala a vietii tale?
In acest caz, te invit la intalnirea “Pasi pentru schimbare” cu tema “Time Peace” din data de 23 iunie 2009.
Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:
- auditul modului in care iti aloci acum timpul
- identificarea activitatilor urgente sau / si importante din agenda ta
- stabilirea agendei tale saptamanale in functie de prioritatile tale
Ce inveti in acest program:
1. Managementul timpului inseamna managementul tau personal deoarece dupa cum spunea M. Scott Peck “Până nu vei ajunge să te preţuieşti pe tine.. nu-ţi vei preţui suficient nici timpul; până nu-ţi vei preţui cu adevărat timpul.. nu vei face nimic semnificativ cu el.”
2. Cum sa scapi de ceea ce Stephen Covey numea “dependenta de urgent”. “Oamenii pur si simplu echivaleaza conceptul de urgent cu cel de important. De aceea neglijeaza gandirea in perspectiva, gandirea strategica, neglijeaza construirea unor relatii bazate pe incredere si sunt in permanenta consumati de aceasta dependenta de urgent”.

3. Tu esti singurul responsabil de modul in care iti aloci timpul. Sau “spune-mi cum iti aloci timpul tau ca sa iti spun cine esti”. Intotdeauna avem timp pentru ceea ce consideram cu adevarat important pentru noi iar faptul ca nu alocam timp anumitor persoane sau activitati din viata noastra ascunde de multe ori faptul ca le percepem mai putin importante.

Vei beneficia de acest curs daca vrei sa devii mai bun la managementul timpului tau. Vei afla ca, in loc sa controlezi timpul, poti sa il traiesti si sa te bucuri de el. Vei realiza ca, paradoxal, nu vei avea mai mult timp decat in momentul in care vei sti deja ce vrei sa faci in acel timp. Si nu in ultimul timp, vei invata sa iti aloci timp pentru planificare deoarece timpul pentru gandire este la fel de important ca si timpul pentru actiune.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Pentru mai multe informatii despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se va desfasura:

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup de life coaching. Principalele exercitii folosite sunt Roata vietii si matricea urgent / important (Stephen Covey).

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, dupa magazinul Amgst, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 23 iunie, ora 18:30 – 21:30.
Inscrie-te acum trimitand e-mail la raluca.mohanu@steps4change.ro. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.
Taxa: 60 RON, plata pe loc
Toate cele bune,Raluca Mohanu

Despre STEPS4CHANGE

Locatia: Leads, Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: marti 27 octombrie, ora 18:30 - 21:30.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la daniela.elena.david@gmail.com. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul inscris”.

Investitia ta: 70 RON. Plata se face pe loc.

Participare: Intrare libera