AG Weinberger si TVR2 va invita la “Ziua Mondiala a Chitarelor”

Locul desfasurarii: The Silver Church

Organizator: AG Weinberger Band

Luni, 19 aprilie, incepand cu ora 14:00, iubitorii de muzica sunt asteptati la The Silver Church pentru a sarbatori alaturi de AG Weinberger si invitatii sai “Ziua Mondiala a Chitarelor”. Evenimentul va avea loc in cadrul emisiunii “Timpul Chitarelor” difuzata de TVR2 si TVR International. Intrarea la spectacol nu se va face pe baza de bilet, dar va fi conditionata de tinuta – participantii la eveniment trebuie sa poarte cel putin un obiect vestimentar de culoare albastra. Atentie! Blugii nu se iau in considerare...

AG Weinberger, Dan Iliescu ( Timpuri Noi ), Victor Solomon ( Bandidos ), Teo Boar ( Pacifica ) si Claudiu Ursache ( The Marker ) va invita sa participati la inregistrearea unei emisiuni dedicate exclusiv chitarei - unul dintre cele mai remarcabile instrumente muzicale ale tuturor timpurilor. Astfel, iubitorii de blues, rock, folk, jazz sau funk sunt asteptati pe 19 aprilie la The Silver Church ( fostul club Preoteasa, din Calea Plevnei, Nr. 61 ) pentru a sarbatori “Ziua Mondiala a Chitarei”:

“Cu totii stim ce este o chitara, cum acordurile ei au schimbat istoria muzicii…dar cati dintre noi stiu ca acest incredibil instrument sta la baza muzicii universale inca din timpul Renasterii? Cati stiu ca prima chitara acustica dateaza inca din secolul cincisprezece, iar prima electrica a fost inventata la inceputul anilor '30 ca sa amplifice sunetul chitarii in orchestrele de jazz?...Nu te lasa pacalit de faptul ca stii totul despre acest magic translator al trairilor noastre. Vino alaturi de noi la The Silver Church si celebreaza chitara pentru meritul de a fi devenit, poate, cel mai important instrument muzical al tuturor timpurilor” , a declarat AG Weinberger.

Intrarea la concertul dedicat „Zilei Mondiale a Chitarelor” din clubul The Silver Church se va face intre orele 13:00-14:00, numai pe baza tinutei vestimentare ce trebuie sa contina obligatoriu culoarea albastra.

Evenimentul va fi sustinut in cadrul emisiunii ”Timpul Chitarelor”, singura productie televizata din Romania care isi dedica intregul continut editorial celebrarii Zilei Mondiale a Chitarelor.

Emisiunea inregistrata luni, 19 aprilie, prezentata de Marius Bodochi, Doru Ionescu si Dan Cojocaru va fi difuzata pe TVR2 in data de 1 Mai, de la 17:00.

info@agweinberger.com

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera