Bucuresti: 12 Octombrie 2006 – SYSNET CONSULTING GROUP a implementat un Sistem de Management al Calitatii certificat ISO 9001:2001 recunoscut international

BUCURESTI - 14 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Constientizand cerintele clientilor sai si exigentele pietei IT&C in perspectiva integrarii europene, SYSNET™ a implementat un sistem de management al calitatii si a obtinut certificatul de autorizare in Octombrie 2006, din partea Societatii Romane Pentru Asigurarea Calitatii (SRAC), pentru „Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul, asamblare calculatoare, componente, periferice, retelistica, service, integrare sisteme informatice complexe, servicii de gazduire siteuri si aplicatii, in conformitate cu standardele internationale referitoare la sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001 : 2001 (ISO 9001 : 2000).

Certificatul ISO atesta in mod formal faptul ca detinem infrastructura si resursele necesare pentru a face fata cu succes presiunii concurentiale si cerintelor impuse de integrarea europeana care au facut din implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii o necesitate vitala pentru succesul oricarei afaceri pe termen lung.

Aceasta certificare este o dovada a eforturilor pe care le depunem de 4 ani pentru a imbunatati continuu standardul de lucru cu care ne-am obisnuit clientii si partenerii de afaceri, bazat pe seriozitate, eficienta si mai ales pe o atitudine care reflecta orientarea noastra catre client si catre excelenta in furnizarea serviciilor de consultanta in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor.

Despre SYSNET CONSULTING GROUP

Despre SYSNET

SYSNET CONSULTING GROUP srl este o firma romaneasca de consultanta specializata in furnizarea de servicii profesionale adaptabile pentru afaceri.
SYSNET SERVICE TEAM va identifica cea mai buna solutie pentru compania dumneavoastra. Suportul nostru este constant si eficient, asa ca intotdeauna veti beneficia de cele mai rapide si cele mai bune servicii.
SYSNET CONSULTING GROUP srl furnizeaza analize performante pentru implementarea noilor tehnologii in dezvoltarea firmelor si pentru cresterea eficientei si productivitatii lor.

SYSNET CONSULTING GROUP asigura o gama larga de servicii atat in activitatea de comercializare cat si in etapele de implementare si post implementare a Sistemului Informatic Integrat (sau Sistem la Cheie), cuprinzand TOATE necesitatile legate de informatizare, modernizare si retehnologizare informationala, creand posibilitatile utilizarii informatiilor in timp real, elementul primordial in realizarea obiectivelor propuse cu eficienta maxima.

Informatizarea moderna prevede realizarea de Sisteme Informatice Integrate, acestea satisfacand toate cerintele informationale si comunicationale ale beneficiarului, permitand schimbul de informatii rapid cu alte sisteme, cat si dezvoltarea sau remodelarea lor usoara fara eforturi si pierderi ulterioare.

SYSNET™ asigura printr-o structura flexibila si eficienta tot setul de servicii necesare informatizarii integrale, astfel :
1.Analiza, Proiectarea si Optimizarea sistemului informatic integrat functie de nevoile beneficiarului.
2.Furnizarea integrala a echipamentului necesar care sa corespunda optimului tehnico - economic pentru solutia proiectata.
3.Configurarea si testarea in regim real a echipamentelor la sediul beneficiarului, precum si interconectarea acestora in sistemul integrat.
4.Furnizarea software-ului de firma necesar, implementarea si testarea aplicatiilor specifice, in contextul sistemului informatic integrat.
5.Instruirea la sediul beneficiarului a :
•personalului implicat in administrarea sistemului informatic integrat.
•grupelor de dezvoltare pentru generarea si adaptarea de aplicatii in contextul sistemului informatic integrat.
•utilizatorilor fara experienta in informatica, pentru utilizarea si exploatarea partilor din sistemul informatic integrat in care sunt implicati.
•personalului de intretinere si exploatare hardware.
6. Dezvoltarea si adaptarea ulterioara a sistemului informatic integrat cu oricare din punctele enumerate mai sus.
7. Efectuarea de service in garantie si post-garantie pe perioade indelungate (1-5 ani), concomitent cu aprovizionarea cu stocuri de consumabile necesare functionarii la parametrii optimi a sistemului informatic integrat.

Prin aceste argumente speram ca SYSNET™ sa devina furnizorul dumneavoastra preferat de produse si servicii in domeniul IT&C.


Contact:
S.C. SYSNET CONSULTING GROUP srl
Bd. Decebal nr.1, bl.H2, sc.2, et.1, ap.38 sector 3 Bucuresti
Tel: 021-322.91.18
Fax: 021-322.91.28
E-mail: office@sysnetgroup.ro
Director General: Mihai Constantinescu
Mobil: 0722.213.868

cmihai@sysnetgroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sysnet-consulting-group/bucuresti-12-octombrie-2006-sysnet-consulting-group-a-implementat-un-sistem-de-management-al-calitatii-certificat-iso-90012001-recunoscut-international