Piata Taraneasca, mestereli si festivalul de teatru " Amintiri din copilarie" la MNTR

Locul desfasurarii: Muzeul National al Taranului Roman

Organizator: TacticEvents & Teatrul Ion Creanga

Piata Taraneasca, mestereli si festivalul de teatru

De vineri până duminică vă aşteptăm la o nouă ediţie  Piaţa Ţărănească si Meşter(Eşti)!  în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din şos. Kiseleff nr. 3. Programul este între orele 10, 00 si 19, 00 şi intrarea este liberă. Vor fi prezenţi producători din toate zonele ţării, meşteri şi artizani, negustori şi anticari.

La ecran şi pe aleea Samurcaş Teatrul Ion Creangă vă scoate la joacă. Sunteti invitaţi la prima ediţie a Festivalului interactiv pentru întreaga familie „Amintiri din copilărie”, pentru un sfarşit de saptamană plin şi o spectaculoasă Paradă a teatrelor pentru copii. Vor meşteri, vor coase, vor ţese, vor picta ceramică şi icoane , vor împleti, încondeia, olări, vor confecţiona diveste obiecte meşteri populari şi tineri creatori din zone cu tradiţie, iar copiii sunt aşteptaţi la atelierele de creativitate. Vă aşteaptă să târguiţi negustori cu lucruri vechi (ii, ştergare, ţesături, oale şi porţelanuri, zăzi de zestre, roţi, mobilier ţărănesc, patefoane şi multe alte obiecte) în curtea din spate.

De prin târg: dulciuri şi cofeturi, siropuri şi dulceţuri, miere şi cafea la nisip, fructe de sezon, cozonaci, turtă dulce şi plăcinte, mâncare gătită ţărăneşte, la ceaun: fasole cu ciolan, borş de peşte, varză, grătare.

Despre TACTIC EVENTS & MARKETING

“Piata taraneasca” este un concept deja consacrat de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Confirmare pana la data: 13 iunie 2014

Participare: Intrare libera