INTALNIRI DE AFACERI ROMANO – TAIWANEZE IN DOMENIUL MATERIALELOR DE CONSTUCTII

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental Bucuresti

Organizator: Taiwan Trade Center Bucuresti

Companiile romanesti din domeniul materialelor de constructii: organe de asamblare, suruburi, piulite, cleme, saibe - sunt invitate sa participe gratuit la Intalnirile Bilaterale de Afaceri organizate cu ocazia Misiunii Comerciale a Taiwanului la Bucuresti, la Hotel Intercontinental pe 27 noiembrie 2007. Organizator: Taiwan Trade Center, tel: 021-311 99 71, e-mail: bucharest@taitra.org.tw.

Delegatia din Taiwan cuprinde 14 companii importante, care au ca obiectiv principal dezvoltarea unor relatii de afaceri cu potentiali parteneri romani si explorarea oportunitatilor de pe piata din Romania. Toate informatiile despre companiile din Taiwan se gasesc pe web site-ul: mission.taiwantrade.com.tw/ums07.

Produsele oferite acopera urmatoarea gama de activitate:
- Suruburi
- Piulite
- Cleme
- Saibe
- Sarma
- Cuie
- Carlige din otel inoxidabil
- Organe de asamblare

Intalnirile de Afaceri se vor desfasura, la ora aleasa de firmele romanesti, in ziua de 27 Noiembrie 2007, la Hotelul Intercontinental Bucuresti, sala Rapsodia. Nu se percepe taxa de participare.

Pentru orice detalii suplimentare, va rugam contactati: Taiwan Trade Center Bucuresti, telefon 021-311 99 71/72/73, fax: 021-311 99 70 e-mail: bucharest@taitra.org.tw, persoana de contact Simon Laih.

Biroul Taiwan Trade Center si-a inceput activitatea in Bucuresti, avand ca principal scop sustinerea si asistarea firmelor romanesti in scopul dezvoltarii unor relatii de afaceri cu partenerii din Taiwan.

A 15-a economie a lumii in ceea ce priveste comertul exterior, Taiwan detine cea mai mare cota de piata pentru produse cum ar fi laptop-uri sau monitoare LCD. Si in domeniul constructiilor, produsele taiwaneze au patruns cu succes pe mari piete ale lumii datorita preturilor scazute si calitatii ridicate.

Biroul Taiwan Trade Center Bucuresti va sta la dispozitie gratuit pentru alte probleme comerciale sau de alta natura legate de Taiwan. Biroul de la Bucuresti al Taiwan Trade Center - 021 311 99 71 - va poate ajuta si pentru obtinerea de viza de Taiwan. Viza pentru Taiwan este facilitata de biroul nostru de la bucuresti. Va rugam doar sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Pentru orice detalii suplimentare, va rugam contactati: Taiwan Trade Center Bucuresti, telefon 021-311 99 71/72/73, fax: 021-311 99 70 e-mail: bucharest@taitra.org.tw, persoana de contact Simon Laih.

Despre TAIWAN TRADE CENTER BUCHAREST

Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) a fost infiintat in anul 1970 pentru promovarea comertului exterior si a competitivitatii Taiwanului pe pietele lumii. De-a lungul celor 37 de ani, TAITRA a jucat un rol important in dezvoltarea economiei Taiwanului. TAITRA este suventionat de guvern si de asociatiile de afaceri si este apreciat, de catre toti, ca o poarta catre Taiwan pentru comunitatea de afaceri internationala.

Topology Research Institute
www.topology.com.tw
+886 2 2571 0111

MiTAC International Corp.
www.mitac.com
+886 2 2657 6666

Mio Technology Corporation
www.mio-tech.com
+886 2 2627 1188


Participare: Intrare libera