Talk Lounge - Right(s) your Brand

Locul desfasurarii: Ceainaria Serendipity

Organizator: Talk Partners

Talk Lounge - Right(s) your Brand

Talk Partners lanseaza o serie de evenimente culturale si de imagine, sub marca Talk Lounge. In cadrul seratelor petrecute la ceainaria Serendipity, Talk Lounge va gazdui seminarii si ateliere de lucru in creative writing, drepturi de autor, personal branding si management artistic.

Te invitam pe 9 decembrie la ora 19:00 la Right(s) your Brand, primul seminar din serie, sustinut de Cristina Tatareanu, Managing Partner - Talk Partners si Mihai Velcescu, Lead Designer - Design Forge.

Daca scrii si esti creativ, dar nu stii ce sa faci mai departe; daca vrei sa-ti imbunatatesti imaginea, dar nu cunosti modalitatile; daca esti traducator, dar nu-ti cunosti drepturile, sau daca esti Rights Manager intr-o editura si vrei sa afli mai multe despre legislatia in vigoare, vino miercuri, pe 9 decembrie in ceainaria Serendipty si afla ce te intereseaza! Incepand cu ora 19:00!


19:00 - 20:00 - Copyright
Cristina Tatareanu / Talk Partners

1. Ce este proprietatea intelectuala?
2. Ce inseamna legea dreptului de autor?
3. Cum s-a dezvoltat legea dreptului de autor?
4. Ce anume protejeaza legea dreptului de autor?
5. Drepturi patrimoniale vs drepturi morale.
6. Exceptii.


20:00 - 21:00 - Branding Selfhood
Mihai Velcescu / Design Forge

1. Importanta sinelui.
2. Forma si fond.
3. Exprimarea brand-ului personal.
4. Sustinerea brand-ului.


Cristina Tatareanu
Managing Partner - Talk Partners
0724353215

Despre TALK PARTNERS

Agenţia Literară Talk organizează conferinţe, dezbateri şi seminarii pe teme culturale şi de dezvoltare imagine, ofera consultanta pe marketing si branding cultural si consultanta pe drepturi de autor. Agenţia este coordonată de Cristina Tătăreanu (35) care a dezvoltat proiecte culturale alături de Oxford University Press în România, Raabe România şi Adevărul Holding, unde a fost Project Manager pentru colecţia „100 de cărti pe care trebuie să le ai în bibliotecă”.

Participare: Intrare libera