Descopera care sunt caracteristicile si modelele de tamplarie Salamander

BUCURESTI - 18 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Foarte multa lume opteaza pentru tamplaria PVC sau tamplarie de aluminiu atunci cand trebuie sa monteze ferestre pentru un imobil. Oferta de modele si brand-uri din domeniul tamplariei PVC si aluminiu este foarte variata. Oricine are de unde alege atunci cand doreste sa achizitioneze astfel de produse.

tamplarie Salamander

tamplarie Salamander

Printre produsele incadrate in categoria de calitate superioara se regaseste si varianta de tamplarie Salamander. Daca pana acum nu aveai foarte multe informatii cu privire la caracteristicile acesteia si la modelele disponibile, in ceea ce urmeaza vei gasi o serie de astfel de informatii utile.

Proprietatile profilelor Salamander

Profilele Salamander inseamna montarea unor termopane care sa contribuie la asigurarea unui confort termic ridicat si la o izolare fonica foarte eficienta. In acelasi timp vorbim si despre o siguranta foarte ridicata prin prisma montarii acestor profile de termopan. Aceste caracteristici ale tamplariei Salamander se bazeaza pe sistemul de micro-ventilatie care este specific acestor ferestre.

O alta caracteristica a acestor profile de termopan care contribuie la aceste proprietati o reprezinta sistemul impotriva actionarii gresite a termopanelor. Sistemul respectiv contribuie la prevenirea uzurii excesive si la asigurarea unui confort optim in toate imobilele si spatiile unde sunt montate astfel de sisteme de tamplarie din PVC.

Pentru securitatea in eventualitatea incercarilor de patrundere prin efractie in spatiile unde au fost montate ferestrele din tamplarie Salamander exista sistemul anti-efractie. Acest sistem se regaseste in dotarea profilelor de termopan si are la baza un sistem de role de siguranta si placute blocatori care nu vor permite patrunderea prin efractie.

Feroneria este de tip Maco Multimatic AHS, sistem de feronerie extrem de durabil, rezistent si eficient la utilizare indelungata. Toate aceste proprietati si caracteristici sunt regasite in cadrul modelelor tamplariei Salamander, iar fiecare model de astfel de profile are si anumite caracteristici specifice.

Variante de profile Salamander pentru ferestre termopan

In oferta de produse Salamander pentru tamplaria termopan se pot regasi mai multe modele. Printre acestea amintim ADF Design, ADF Exclusiv, ADF Premium, ADF Smart, ADF Smart Alu sau Duratherm. Modelul ADF Design are drept specificatii adancimea de constructie de 82 de mm si existenta a 6 camere, izolarea fiind garantata de 3 garnituri. Geamul pentru aceasta tamplarie este triplu, iar feroneria anti-efractie si echipata cu ventilatie economica asigura un plus de securitate si confort.

ADF Exclusiv sunt acele profile care dispun de o adancime de constructie de 92 mm si 6 camere, cu pereti de 3 mm. Aceste proprietati incadreaza acest model in categoria de clasa A. Modelul ADF Premium de la Salamander vine sa ofere un confort termic sporit, izolare fonica excelenta si un plus semnificativ in privinta securitatii.

Aceste proprietati sunt garantate de grosimea profilelor de 76 mm, existenta a 6 camere si geamul cu 3 foi de sticla. Toate aceste profile impreuna cu modelele de tamplarie Salamander ADF Smart, ADF Smart Plus si DuraTherm sunt disponibile in oferta Light Confort. Pentru a descoperi intreaga oferta de astfel de profile pentru tamplarie termopan te invitam sa accesezi lightconfort.ro.

Taguri: lightconfort
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tamplarie-salamander/descopera-care-sunt-caracteristicile-si-modelele-de-tamplarie-salamander