Concert de tango argentinian -Hommage a Piazzolla- sustinut de QuarTango, Duminica 13 nov, orele 21

Locul desfasurarii: Jukebox Venue (Club Jukebox)

Organizator: Jukebox Venue

Concert de tango argentinian -Hommage a Piazzolla- sustinut de QuarTango, Duminica 13 nov, orele 21

Va invitam la concertul extraordinar sustinut de QuarTango (Robert Kopelmann - vioara, Branislav Bielik - violoncel, Tibor Ivan - baian, Stefan Doniga - pian), concert dedicat celui mai cunoscut compozitor de muzica argentiniana, Astor Piazzolla, marcand 90 de ani de la nasterea sa si este parte din cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!” organizat de Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti.

Programul concertului de duminica cuprinde 12 dintre cele mai cunoscute creatii semnate de Astor Piazzolla, titluri reprezentative nu numai pentru limbajul sau devenit, in timp, inconfundabil, dar si pentru genurile abordate (tango, milonga) si pentru modul inedit in care le-a prelucrat, apropiindu-le de creatia clasica. Orchestratia lucrarilor este una originala, adaptata unui ansamblu restrans,ce cauta apropierea de specificul intim-obscur al tavernelor in care astfel de muzici s-au nascut.

Dupa concert seara va continua cu milonga Jukebox organizata de TangoTangent, pana dupa miezul noptii. Milonga este petrecerea de tango argentinian la care sunt biniveniti atat dansatorii si iubitorii de tango argentinian, cat si prietenilor/amicilor acestora care vor sa vada, simta si trai atmosfera unei petreceri de tango.

Accesul in sala se face de la 20.45. Biletele se gasesc direct la locatie sau in reteaua Eventim (www.eventim.ro)

Mai multe detalii despre eveniment pe www.milonga.ro

Va asteptam la un regal de muzica si dans!

Despre TangotangentTangotangent este cea mai mare si mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas care se joaca din 2006 la Teatrul Odeon. Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.tangotangent.ro

Despre ISCU GILBERT NICOLAE PFA

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.milonga.ro

Confirmare pana la data: 13 noiembrie 2011

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Jukebox Venue Jukebox Venue
  • Tangotangent Tangotangent