Evenimentul de tango al anului 2008 - Seminarul de tango argentinian cu Sebastian Arce si Mariana Montes

Locul desfasurarii: Clubul Taranului, Muzeul Taranului Roman

Organizator: Tangotangent si Aya Tango

Evenimentul de tango al anului 2008 - Seminarul de tango argentinian cu Sebastian Arce si Mariana Montes

Bucuresti, Romania, 4 Aprilie 2008 –– Tangotangent anunta: Sebastian Arce si Mariana Montes au acceptat invitatia Tangotangent si AyA Tango de a veni in Romania si de a sustine un seminar de tango de nivel international si o demonstratie de tango argentinian.

Cunoscut drept cel mai revolutionar si talentat cuplu de dansatori si profesori de tango argentinian din lume, Sebastian Arce si Mariana Montes vor participa la Evenimentul de tango al anului 2008 care se va desfasura pe 5 si 6 aprilie 2008, la Clubul Taranului - partener al evenimentului, Sos. Kisselef nr. 3 (Intrarea Monetariei). In cadrul seminarului, vor avea loc 6 workshop-uri si 2 practica de tango, in fiecare zi de la 11.00 la 18.00.

Punctul de maxim interes al evenimentului va fi Sambata – 5 aprilie, la Milonga organizata de la ora 22.00, cand Sebastian Arce si Mariana Montes vor sustine o demonstratie de tango argentinian.
Seminarul se va incheia duminica – 6 aprilie cu o Milonga cu muzica live, cu incepere de la ora 20.00, invitat sa cante fiind duetul "Entrega" Alexandru Nuca (bandoneon) si Horia Preda (chitara).

Sebastian Arce si Mariana Montes si-au inceput carierele de dansatori acum 16 ani si danseaza impreuna din 1997. In ultimii patru ani Sebastian Arce si Mariana Montes au locuit si au predat tango la Paris. Metoda lor de predare nu este limitata la universul tango-ului argentinian ci imprumuta si elemente din studiul artelor plastice, al muzicii si al dansului contemporan.

Sebastian and Mariana au participat la nenumarate festivaluri de tango pe tot mapamondul dintre care amintim: Tango-Magia in Amsterdam, Madrid Tango Festival, Berlin Tango Festival, Sitges Tango Festival in Spain si in fiecare an au participa ca invitati de onoare in randul cuplurilor de profesori/dansatori la cel mai important festival de tango din lume - The CITA in Buenos Aires.

Sebastian Arce si Mariana Montes sunt fondatorii asociatiei Mephisto Tango (Paris, 2002) pentru promovarea Tangoului Argentinian – ca dans, muzica, istorie si literatura. In 2004, au demarat activitatile Tango Rennaisance International – o retea internationala care promoveaza Tangoul Argentinian in Franta, SUA si Argentina – care reuneste dansatori si organizatori de evenimente de tango argentinian din Europa, America de Nord si America de Sud.

Seminarul din 5 si 6 aprilie 2008 face parte din proiectul gotan.ro demarat in 2007 de Tangotangent. “In cadrul gotan.ro, Tangotangent organizeaza evenimente – seminarii şi workshop-uri – în Bucureşti şi în ţară, cu profesori de talie internationala - menite să creeze un mediu de învăţare intensiv care să completeze studiul individual al cursanţilor.” a declarat Daniel Mandita instructor de tango argentinian al clubului Tangotangent.

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon.

Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile www.tangotangent.ro si www.milonga.ro


Contact de presa:
Gilbert Iscu
Tangotangent
0721 284428
seminar@gotan.ro

Despre ISCU GILBERT NICOLAE PFA

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi vizitati www.milonga.ro

Participare: Intrare libera