Workshop medical: Inovatii in Managementul Plagilor

BUCURESTI - 6 mai 2015

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

TARUS Media impreuna cu Farmaceutica REMEDIA organizeaza in perioada 8-10 mai 2015, la Pensiunea Anastasia din localitatea Jurilovca , workshopul medical" Inovatii in Managementul Plagilor".

Workshop medical: Inovatii in Managementul Plagilor

Evenimentul propune teme de interes atat pentru specialistii din tara, cat si pentru pacienti. Vor  Progresele inregistrate in ultimii ani in tratamentul plagilor acute si cronice, cu focus pe importanta si necesitatea abordarii tratamentelor personalizate, trebuie intelese si cunoscute. Ameliorarea calitatii vietii pacientului este un obiectiv primar al medicului modern care se confrunta cu o cazuistica complexa, cu o patologie care poarta pecetea stilului de viata caracteristic acestui inceput de mileniu.

In cadrul workshopului, Farmaceutica REMEDIA va promova Altrazeal si Hematrix , doua produse inovatoare destinate managementului plagilor cronice. HEMATRIX  este un burete cu o structura speciala impregnat cu un complex de substante care intervin in coagularea sangelui. Acest produs este deosebit de util in pre-spital ajutand la oprirea hemoragiilor arteriale si venoase importante. Aplicarea acestui dispozitiv pe plaga si comprimarea acestuia timp de 5 minute permite oprirea hemoragiei fara  aplicarea garoului si transportul pacientului in siguranta pana la serviciul in care se face hemostaza definitiva. ALTRAZEAL este o compresa inovativa pe baza de pulbere cicatrizanta ce hidrateaza si agrega ireversibil atunci cand este expusa exudatului formand o barieră microporoasa asemanatoare pielii. Mai multe detalii referitoare despre cele doua produse sunt disponibile pe www.altrazeal.eu si www.hematris.de. 

Prezentarea produselor si dezbaterile vor si coordonate de catre Profesor Dr. Ojan Assadian - Professor for Skin Integrity and Infection Prevention University of Huddersfield, UK.

TARUS Media, prin publicatia Medica Academica, va acorda participantilor la workshop 25 puncte EMC.

 

Despre Tarus Media

TARUS Media este o companie de top in promovarea sanatatii din Romania, lider atat pe zona de conferinte medicale internationale, cat si pe zona editoriala prin cele doua proiecte de succes: The British Medical Journal-Editia in limba romana si Medica Academica.