DeBizz Businessbörse

Locul desfasurarii: DeBizz Magazine - Green Gate Offices

Organizator: DeBizz Magazine

DeBizz Businessbörse

Singura publicație de business în limba germană din România, DeBizz Magazine, organizeaza, lunar, evenimentul de business networking , DeBizz Businessbörse.

 

DeBizz Businessbörse este un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri, reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german, austriac și elvețian, unde veti putea cunoaște și interacționa cu reprezentanți ai celor mai mari investitori străini din românia, cu scopul de a crea noi legături de business.

 

Cea de a-4-a editie din acest an va avea loc pe data de 17 martie 2015, între ora 08:30 și 10:30, la sediul revistei DeBizz din București, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, la etajul 5 al clădirii Green Gate Offices.

Numărul de locuri este limitat la 30, primii înscriși își pot asigura locurile!

 

DeBizz se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.

Peste 3000 de oameni cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții

Singura revista germana de business din Romania, DeBizz,este detinuta de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha si face parte din grupul de firme Teaha Holding.

Confirmare pana la data: 17 martie 2015

Participare: Taxa de participare

Parteneri media eveniment:
  • Business Mark Business Mark