Circle of Love

Locul desfasurarii: Teatrul Elisabeta

Organizator: Teatrul Elisabeta

Circle of Love ne invita sa ne imbarcam in rollercoster-ul emotional al lui Alex intr-un spectacol multimedia neconventional. Un altfel de musical, un film acompaniat live de un concert, exclusiv cu muzica Depeche Mode, in care versurile reprezinta textul.

Cine joaca in spectacol?

  • Alex: Silvian Valcu
  • Corina: Calina Epuran
  • Ana: Ana Udroiu
  • Trupa April: Dan Tache, Petre Marinescu, Adrian Popleseanu.

 

Cine semneaza conceptul?

  • director imagine, regia tehnica si montaj: Mihai Georgiadi
  • aranjamente muzicale: Petre Marinescu si Dan Tache 
  • Regia artistica: Florian Ghimpu
  • autor si producator: Petre Marinescu

Melodii in spectacol: Should be higher, A pain that I’m used to, Policy of truth, Enjoy the silence, Master and servant, Condemnation, Personal Jesus, Free state, Somebody, It’s no good, Free love, Walking in my shoes, Strange love, I feel you.

Circle of Love un spectacol muzical multimedia bazat pe melodii ale celebrei trupe Depeche Mode.

Cand usa din fata noastra se inchide suntem mai ocupati sa batem la ea in loc sa cautam o alta usa care s-a deschis. Cand dragostea te doboara, pentru a te ridica din nou e nevoie sa ajungi jos….cat mai jos. Si acolo doare.

Ratiunea nu exista.

Circle of Love ne invita sa ne imbarcam in rollercoster-ul emotional al lui Alex intr-un spectacol multimedia neconventional. Un altfel de musical, un film acompaniat live de un concert, exclusiv cu muzica Depeche Mode, in care versurile reprezinta textul.

Relatia, Negarea si negocierea, Furia ,Depresia, Excesul, Acceptarea si speranta sunt etapele psihologice prin care trecem cand cadem din dragoste si ne ridicam prin dragoste.

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.

Confirmare pana la data: 24 noiembrie 2015

Participare: Taxa de participare