Concert special de 8 Martie- Maria Buza si Taraful George Patrascu
Locul desfasurarii: Teatrul Elisabeta
Organizator: Teatrul Elisabeta
De 8 martie sarbatorim femeia cu cea care ne molipseste de fiecare data cu dinamismul si voia sa buna. Cum, inca nu ati ghicit? Este vorba despre Maria Buza o femeie cu un charm captivant, voce inconfundabila si voiosie molipsitoare.
Cum puteam sa dedicam o seara intreaga femeii, mamelor, iubitelor, prietenelor fara cea care ne molipseste cu optimismul ei si cu buna sa dispozitie? Tocmai de aceea va asteaptam sa petreceti o seara minunata in compania unei voci de exceptie, insotita de acordurile unice ale talentatilor instrumentisti.
Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atat pe scenele teatrului romanesc cat si in cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute. Interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale, Maria Buza va va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere in cadrul concertului sustinut marti, 8 februarie, la Restaurant Elisabeta.
Am pregatit special pentru voi trei meniuri dintre cele mai savuroase, concepute sa incante si cele mai pretentioase preferinte.
Pachetu Dinner& a Show: intrare concert Maria Buza si un meniu la alegere din cele 3 variante de mai jos.
Meniu 1
Antreu
Carpacio de somon uscat cu zmeura
Carpacio de sfecla cu vita uscata
Foie gras cu dulceata de capa
Piept de rata aromatizat
Frigaruie de camembert cu strugure
Fel principal- la alegere
Piept de rata cu para aromata sau Papiote de curcan cu cartofi mov si zmeura sau File de ton pe pat de mazare sau Medalion de porc cu piure de sfecla rosie
Desert
Moelleux au chocolat
330 ml Apa plata/ Minerala
200 ml Vin Rosu/ Roze
Meniu 2 ( ovo lacto veg cu peste)
Antreu
Tartar de somon cu hrean
Andive cu gorgonzola si nuci caramelizate
Salata de crab cu avocado si Wasabi
Frigarui de Roquefort cu strugure
Crevete cu unt negru si icre de lamaie
Carpacio de sfecla rosie
Ton rosu in crusta de susan
Fel principal- la alegere
File de somon in crusta de mustar Dijon sau File de ton pe pat de mazare
Desert
Moelleux au chocolat
330 ml Apa plata/ Minerala
200 ml Vin Alb
Meniu 3 ( ovo lacto veg)
Antreu
Avocado umplut cu gorgonzola si nuci
Terina de mozzarella cu strugure in mantie de cascaval
Quiche cu spanac, ricotta si oua de prepelita
Salata de cruditati cu rodii
Carpaccio de cruditati cu Vinaigrette de fructe de padure
Rulada de zucchini cu ciuperci de padure
Frigaruie de camembert cu strugure
Fel principal
Vanata umpluta cu legume si mozzarella
Tagliatele cu sos pesto
Salata rucola cu rosii cherry
Desert
Moelleux au chocolat
330 ml Apa plata/ Minerala
200 ml Vin Alb
* Rezervarea trebuia achitata in 48 de ore din momentul realizarii rezarvarii
* Varianta meniului va fi comunicata in momentul efectuarii platii.
Rez&Info: 0727 703 703
Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA
Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.
Confirmare pana la data: 8 martie 2016
Participare: Taxa de participare
-
Otilia Fotache - PR Manager
-
Pentru telefon si e-mail click aici
-
ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA
-
Contact ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA