“De la Maria Tanase la Edith Piaf, prin Micul Paris”, serata interbelica cu Jezebel

Locul desfasurarii: Restaurant Elisabeta

Organizator: Restaurant Elisabeta

“De la Maria Tanase la Edith Piaf, prin Micul Paris”, serata interbelica cu Jezebel

Vineri, 2 octombrie, de la ora 20:00, Jezebel deschide seria de serate interbelice ale Restaurantului Elisabeta cu recitalul “De la Edith Piaf la Maria Tanase, prin Micul Paris”, o calatorie muzicala inedita, caracteristica perioadei “belle epoque”.

Jezebel , acompaniata de renumitul pianist de jazz Alexandru Burca si de Lolica Nicolae, un virtuoz al viorii, vine in atentia publicului cu un concert ce va va purta intr-o calatorie a anilor de glorie ai Bucurestiului de odinioara.  Proiectul se vrea a fi o punte muzicala si conceptuala intre cele doua mari simboluri ale muzicii de petrecere: Maria Tanase, “privighetoarea Carpatilor”, si Edith Piaf, “vrabia pariziana”. Cele doua voci au marcat aceasi epoca, avand povesti de viata incredibile dar si atat de asemanatoare. Presarat cu piese celebre din perioada interbelica, jazz, chansonette  dar si folclor sau fado, repertoriul va delecta chiar si cele mai sofisticate gusturi muzicale.

Daca ti-e dor de izul  vremurilor de demult apuse, ia-ti pantofii in picioare, doamna la brat si hai la o plimbare pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr 45 la Restaurant Elisabeta, un loc la care nostalgicii visau de prea mult timp.

Rez&Info: 0727.703.703

Couvert: 35 lei

www.RestaurantElisabeta.ro

www.facebook.com/RestaurantElisabeta

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.

Confirmare pana la data: 2 octombrie 2015

Participare: Taxa de participare