" Sanie cu zurgalai", concert de conlinde si muzica de petrecere, cu Silviu Biris

Locul desfasurarii: Restaurant Elisabeta

Organizator: Restaurant Elisabeta

Sambata, 05 Decembrie de la ora 21:00, va invitam la un concert special in ajun de Mos Nicolae.

Silviu Biris, impreuna cu band-ul Mirea va vor incanta cu o selectie deosebita de colinde traditionale romanesti si colinde internationale in prima parte a serii, urmand ca in cea de-a doua parte sa va invite la dans si voie buna pe acordurile celor mai indragite cantece de petrecere romanesti, precum si melodii din perioada interbelica.  

Vom intra impreuna in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna pe acordurile celor mai indragite melodii de Craciun intre care nu vor lipsi “O ce Veste Minunata“,  “Sanie cu Zurgalai“, “Santa Claus Is Comin’ To Town

A doua parte a serii este dedicata petrecaretilor, acelora care indragesc folclorul, muzica lautareasca si de pahar. Hore, sirbe, geamparale, cintece pe care indragitii artisti Maria Tanase, Ioana Radu sau Gica Petrescu le-au facut celebre! „Uite-asa as vrea sa mor”, „Marioara de la Gorj”, „Cine-a pus circiuma-n drum”, „Ionel,Ionelule”, „Casuta noastra” etc., sunt doar citeva piese din repertoriul de petrecere care contine cantece din toate zonele tarii.

Silviu Biris este un artist multivalent care va va delecta cu un spectacol interactiv in care foloseste un arsenal variat de mijloace artistice: voce, actorie, step si dans.

Pe parcursul programului artistic, artistul va canta atat pe scena, cat si din mijlocul celor prezenti, invitandu-i permanent la dans.

Rez&Info: 0727.703.703 Couvert: 35 lei

www.RestaurantElisabeta.ro

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.

Confirmare pana la data: 5 decembrie 2015

Participare: Taxa de participare