Teatru, operă și surprize: Teatrul Elisabeta începe stagiunea 2023-2024

BUCURESTI - 30 august 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, ONG, CSR

Live site

Vineri, 1 septembrie, Teatrul Elisabeta își redeschide porțile pentru publicul bucureștean. Stagiunea 2023-2024 începe cu cea mai nouă producție a teatrului, dar și cu surprize pentru participanți.

Comedia

Comedia "Bucluc la Operă"- Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta, situat în centrul Bucureștiului, își reia activitatea începând cu luna septembrie, când a pregătit nu mai puțin de 13 reprezentații ale celor mai apreciate spectacole. Iubitorii de comedie sunt așteptați la sediul din Bd. Regina Elisabeta nr. 45 pentru a-și vedea actorii preferați.

Pe 1 septembrie, publicul va fi întâmpinat cu surprize de-a lungul întregii seri: începând cu ora 18:30 va avea loc un recital coordonat de actorul, tenorul și regizorul Alexandru Nagy, alături de Bogdana Grecova (pianistă), Maria Rădeanu (soprană), Constantin Pastramă (tenor), Constantin Doppler (bariton) și Ștefan Lamatic (bas). Aceștia îi vor purta pe spectatori prin arii celebre de operă și vor preceda spectacolul din seara respectivă – “Bucluc la Operă”.

Aceasta este cea mai nouă producție a Teatrului Elisabeta, este în regia actorului Lucian Ghimiși, și are în distribuție nume cunoscute, precum Alexandra Velniciuc, Mihai Marinescu, Alexandru Mike Gheorghiu sau Dan Clucinschi.

Finalul spectacolului va fi unul grandios, întrucât în aceeași seară va fi sărbătorită Alexandra Velniciuc, actriță de teatru, film și televiziune, a cărei zi de naștere este chiar în prima zi de toamnă.

Pe tot parcursul stagiunii 2023-2024, Teatrul Elisabeta pregătește evenimente noi, premiere și experiențe relevante pentru public, atât în Sala Mare, cât și în sala Restaurantului Elisabeta de la parter. Spectacole ca Răzbunare pe tocuri, Bona bună și nebună, precum și noua producție Aproape rude, în regia Ralucăi Ghervan, vor putea fi văzute pe scena restaurantului. Din distribuție fac parte Doina Teodoru, Andreas Petrescu, Costina Ciuciulică și Alexandru Prica. Premiera comediei Aproape rude va avea loc în data de 28 septembrie.  

Spectacole muzicale și seri tematice, teatru clasic sau interactiv – toate își găsesc locul la Teatru & Restaurant Elisabeta. Programul este disponibil pe www.teatrulelisabeta.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-elisabeta/teatru-opera-si-surprize-teatrul-elisabeta-incepe-stagiunea-2023-2024