Visul unei nopti de iarna

Locul desfasurarii: Teatrul Elisabeta

Organizator: Teatrul Elisabeta

Visul unei nopti de iarna

Una din cele mai iubite piese de teatru romanesti, “Visul unei nopti de iarna” de Tudor Musatescu revine pe scena bucuresteana dupa 78 de ani.

Comedia Visul unei nopți de iarnă impresionează prin sensibilitatea relațiilor dintre personaje, prin adevărul situațiilor scenice și prin umorul fin, de bună calitate. Într-o noapte din miezul iernii, la ceas de sărbătoare, când oamenii își doresc să li se împlinească cele mai frumoase vise, o fată minunată și un bărbat de succes, descoperă că au idealuri comune, ce se pot atinge într-un peisaj mirific care nu este chiar atât de îndepărtat. Din contră, universul idealurilor lor se află… chiar lângă ei.

Visul unei nopți de iarnă este un spectacol modern, cu o distribuție tânără, plină de energie, care convinge prin replicile de haz ce curg în valuri, precum o șampanie bună… în noaptea de An Nou. Sensibil, cald, comic, spectaculos și emoționant, iată cuvintele cheie ce caracterizează acest spectacol.

 

Distribuția:

– Ioana Călin/Ana Bianca Tudorică– Eranio Petrușka– Adrian Georgescu-Ana Maria Turcu/ Andreea Lucaci-Diana Mereu/ Elena Voineag-Tudor Morar-Vasile Revnic

 

Pret bilet: 30/40 lei

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.

Confirmare pana la data: 23 martie 2016

Participare: Taxa de participare