Zece povesti si un saxofon – Concert Eveniment de Jazz de Ziua Saxofonului

Locul desfasurarii: Restaurant Elisabeta

Organizator: Restaurant Elisabeta

Zece povesti si un saxofon – Concert Eveniment de Jazz de Ziua Saxofonului

Vineri seara, pe 6 noiembrie de la ora 20:30, sarbatorim impreuna Ziua Internationala a Saxofonului  printr-un concert de jazz eveniment intitulat “Zece Povesti si un Saxofon” sustinut de Anca Sigartau (voce), Marius Gilea (saxofon), Calin Grigoriu ( chitara), acompanitati de Nobert Tobias (drums) si Vladi Sateanu (bass).

Saxofonul, instrumentul care sta la baza jazz-ului, se sarbatoreste in fiecare an pe 6 noiembrie, data ce simbolizeaza nasterea inventatorului acestuia, Adolphe Sax. Prestigiul saxofonului a simtit o crestere considerabila o data cu aparitia Jazz-ului, oferind o varietate larga de sunete ce se imbina armonios in acest gen muzical.

Iubitorii muzicii de calitate sunt asteptati la concertul eveniment “Zece Povesti si un Saxofon” in carul caruia vor descoperi un univers musical incredibil in care influentele si tonalitatile de blues se imbina cu interpretarea teatrala, dramatica si presarata pe alocuri cu umor a celor 2 actori-muzicieni: Anca Sigartau si Marius Gilea.

Couvert: 35 lei

Rez&Info: 0727.703.703

www.RestaurantElisabeta.ro

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.

Confirmare pana la data: 3 noiembrie 2015

Participare: Taxa de participare