Eveniment artistic

Locul desfasurarii: Sala FSLI din bulevardul Regina Elisabeta

Organizator: Sahaja Yoga

Eveniment artistic

Sahaja Yoginii organizează vineri, 23 martie începând cu ora 18:00, la Sala FSLI din bulevardul Regina Elisabeta şi duminică 25 martie la ora 17.00 la Opera din Braşov programe publice dedicate personalităţii Maestrului Spiritual Shri Mataji Nirmala Devi.

 

Din program vor face parte prezentarea vieţii şi operei Doamnei Shri Mataji Nirmala Devi, descrierea metodei Sahaja Yoga şi recitaluri camerale şi de muzică clasică indiană.

 

Adresa: Bucureşti, Sala FSLI, Bd. Regina Elisabeta nr. 32, sect.5, la etajul 2.

               Braşov, Opera Braşov, Str. Bisericii Romane Nr. 51

                                                       Intrarea este liberă.

 

Sărbătorită în întreaga lume, ziua de naştere a celei mai importante personalităţi spirituale din timpurile moderne, Doamna Shri Mataji Nirmala Devi, va prilejui organizarea de programe publice în mai multe oraşe din România.

          Născută  într-o străveche familie creştină cu origini regale la 21 martie 1923,  Shri  Mataji Nirmala  Devi a fost conştientă  încă din copilărie de  misiunea Sa pe pământ, aceea de a dărui umanităţii posibilitatea obţinerii unui salt în conştiinţă: Realizarea Sinelui. Acesta este un drept  înnăscut al fiecărei fiinţe umane. Shri Mataji a fost un model de soţie şi mamă şi o luptătoare pentru eliberarea Indiei, alături de părinţii Săi. Domnia Sa a activat în plan cultural şi social în India, a fost nominalizată la premiul Nobel pentru Pace, a înfiinţat  ONG-uri pentru femei abuzate şi pentru copii orfani, instituţii de învăţământ şi de cultură, precum şi  spitale Sahaj.

          Shri Mataji a dăruit omenirii metoda  Sahaja Yoga, o descoperire fără precedent, care oferă căutătorilor adevărului sensul cel mai înalt al vieţii lor, acela de conştientizare a propriei naturi spirituale, prin trezirea Energiei Sacre Kundalini. Avatar al timpurilor moderne, Shri Mataji Nirmala Devi a adus omenirii realitatea transformării interioare prin intermediul Realizării Sinelui.

 

          Între anii 1990-1996, Shri Mataji a susţinut conferinţe publice in România, remarcând calităţile spirituale ale poporului român.

 

          Metoda Sahaja Yoga şi conferinţele susţinute de Shri Mataji sunt disponibile în întreaga lume în mod gratuit.

 

www.sahajayoga.ro www.realizareasinelui.ro

Confirmare pana la data: 20 March 2012

Participare: Intrare libera