The House PR Agency comunica pentru Elite Business Women

BUCURESTI - 2 iulie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

The House PR Agency , un proiect creativ iesit din tiparul agenţiilor clasice, anunta colaborarea cu Elite Business Women , comunitate ce sustine antreprenoriatul feminin si accentueaza puterea schimbarii in mediul de afaceri local. Pornind de la ideea comuna ca orice femeie poate construi frumos un business, cele doua entitati si-au unit fortele in indeplinirea aceleiasi misiuni – aceea de a sustine femeile antreprenoare din Romania.

Agentia sprijina comunitatea de antreprenoare prin media relations, corporate reputation management si social media. Parteneriatul se bazeaza pe fundamente comune puternice, ghidandu-se dupa valori autentice romanesti, imbinate cu principii de business din mediul international. Elite Business Women mizeaza pe o comunicare transparenta atat cu membrele clubului, cat si cu publicul, pentru a reflecta in mod eficient importanta femeilor in business.

“In lumea in care femeile inca lupta pentru drepturile lor, ne bucuram nespus ca putem sustine un asemenea proiect, menit sa imbunatateasca mediul de business in care activeaza antreprenoarele din Romania. Inca de la primul contact cu Elite Business Women, am inteles ca va fi o forta care va aduce schimbare atat in modul de a face business, cat si in mentalitatile oamenilor de afaceri.” declara Valeria Tudor , PR Consultant si Fondatoare The House PR Agency. 

“Cred in oameni si in potentialul lor de a realiza lucruri frumoase impreuna. Anumite valori comune au validat parteneriatul dintre noi, printre care si orientarea catre servicii de calitate si dorinta de a oferi ceva inapoi societatii. Ne bucuram ca actiunile noastre sunt acum comunicate cu suflet si suntem sigure ca eforturile echipei agentiei vor aduce alaturi de noi antreprenoare si modele de business de succes, contribuind astfel la crearea unei comunitati performante de afaceri.” afirma Bianca Tudor , Fondatoare Elite Business Women.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia sa se cunoasca, sa interacţioneze si sa vorbeasca despre modelul de business care le-a adus succesul. Povestile lor se gasesc atat pe site-ul elitewomen[.]org, cat si in Catalogul de Business, deocamdata doar in varianta digitala. Proiectele de antreprenoriat promovate, au in spate poveşti frumoase şi valori autentice, care pot aduce o anumita schimbare in domeniul in care se regaseste business-ul. 

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros in dezvoltarea antreprenoriatului feminin in Romania, dar si la nivel global, prin incurajarea si intermedierea parteneriatelor cu alte tari. Initiativa s-a conturat in momentul lansarii Female Leadership Organization in parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud). 

The House PR Agency se doreşte a fi un proiect inovator in industria comunicarii din Romania. Este agenţia unde unii dintre cei mai creativi oameni de comunicare se intalnesc pentru a se conecta la industrie şi pentru a poziţiona clienţii pe un traseu comunicaţional remarcabil. Agenţia ofera servicii de marketing communications, corporate reputation, advocacy, experential, CSR, media relations, digital and social media.